Sahabat Alam Maya

Tuesday, May 3, 2011

Wall's Fruit Salad Di Kala Cuaca Panas Terik



Gara-Gara Ayu Citarasa Rinduan tayang aiskrim ni kat blog dia. Terus terliur munna di buatnya. Memang sedap aiskrim terbaru dari Wall's ini. 


Cuaca yang panas terik sekarang ini, kalau sampai je asikrim ni kat tekak.. nyaman rasanya. Lagi-lagi ada buah-buahan cocktail dalam aiskrim ini lagi lah bertambah sedap rasanya. 

42 comments:

  1. assalamualaikum..

    salam ziarah di tengahari selasa nie..

    kat cini ujan la..klu dpt teh panas mmg sedap kan

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaa...terus rs nk pi beli ni...hehe

    ReplyDelete
  3. wah..icecream baru walls, tak jumpa lagi pun..kena try nie..

    ReplyDelete
  4. Alahai munna ni betullah... kakak sekarang nak cari kat mana. Belum pernah rasa lagi aiskrim tu....

    ReplyDelete
  5. bestnya aiskrim....hajat dihati nak pantang yg sejuk2 ni dulu, tunggu 3 bulan baru nak start makan, tapi bila tengok aiskrim ni bleh tergugat ni

    ReplyDelete
  6. hari tu ada juga rasa perisa fruit salad ni kat supermarket.. sedap.. tp sbb anak2 tak suka.. jdnya terpaksalah ambil yg perisa mocha..

    ReplyDelete
  7. kejap panas kak,kejap hujan.hihi.tp aiskrim mmg best!

    ReplyDelete
  8. emm ni yang nak pergi cari ni :)

    ReplyDelete
  9. kakmunna, sedapnyer huhu...

    ReplyDelete
  10. As salam....

    Adesss...kak munna ni..huhuh
    jap lg nak p beli la... x boleh tahan nih...tgk pic pun dh dpt membayangkan nikmatnye dpt makan eskrim wall tuh..

    ReplyDelete
  11. Tang aiskrim ni..bukan sahaja budak2 suka malahan mak budak pun mmg suka..tp sejak dah byk gigi yg tumbang ni...gusi x tahan sejuk ..rs ngilu jer..huhuhu

    ReplyDelete
  12. hi muna. salam kenal. jom tukar link

    ReplyDelete
  13. ya allah kak munna tayang gambar ais krim terus tekak terasa nak makan ais krim ha..

    ReplyDelete
  14. kita selalu tgk iklan aiskrim ni kat tv. belum sempat lagi nak beli

    ReplyDelete
  15. muna, lom follow ye... hehehe

    ReplyDelete
  16. ada orang cadang boikot produk wall's ni, kan?

    ReplyDelete
  17. Sedapnyer kak.. ;)
    Kat Penang skrg nie baru pas ujan, lebat plak tu :)
    Tp mlm2 panas, eskrem tu xkira masa kalau nk makan mesti p cari punya ;)

    ReplyDelete
  18. tergoda jugak... nak carik jugak!!

    ReplyDelete
  19. kak...
    sy aslkan ice cream coklat jek sy suka laaa...hehehhe...

    ReplyDelete
  20. uish...uish...sedapnya..!! :)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    HOMEMADE PIZZA

    ReplyDelete
  21. walah!pestime tahu ni..hikhik..tp kita lg rela tk jmpa eskrem..kalo jmpa kang tkleh stop makan!

    ReplyDelete
  22. cma x rase lagi yg ni..yg coklat tu je..
    uhuhu..kak munna..sedap sgt ke eskem tu??
    terliurr ni..

    ReplyDelete
  23. kenapa lah adik ni tak kesian kan akak yg pantang tgok ice cream ni...bila la nak kurus kalau cam ni.

    ReplyDelete
  24. munna--
    harga tolak tepi.. nie aiskrim yang paling berdiet.. heheheh

    ReplyDelete
  25. adeh....faa plak yg terliur...sok nak p beli la

    ReplyDelete
  26. ais krim jgn ditolak heheh...
    tp anak2 akak skrg ni gile ice blended! hari2 mesti mau

    ReplyDelete
  27. munna. mesti tonton dan beli.bab ni makcik suka sebab fruit salad.cian makcik belum tengok iklan tu , tv tak de.

    ReplyDelete
  28. waaaaaaaaaa kena cuba nie .. huhuhuh x tahannn

    ReplyDelete
  29. munna~~ sedapnye.. nk g carik la tengahari ni..hehe

    ReplyDelete
  30. okeh munna..kite leh geng...dilla pun suke makan eskrem..slalu kalu papanye beli tuk anak, die mesti tau kena beli tuk umminye jugak..huhu

    ReplyDelete
  31. Wahh sedapnyee..Aiskrimm..faveret nih..hikhikhik..

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum

    salam ziarah di pagi rabu

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum Yong Munna,
    memang sedap makan ais krim kat Malaysia...panas selalu. Check dulu bahan2 sebelum makan, kot ada whey powser, gelatin..dll.

    ReplyDelete
  34. tak pernah tgk iklan lagi.. sebab tak berpeluang nak tgk tv.. bz betullah.. tapi mmg nampak sedap eskrem ni

    ReplyDelete
  35. ini gara2 ayu buat n3 pasal wall's fruit saladlah ni....harus beli nih~

    ReplyDelete
  36. tau xpe kak..yong pon tergugat tgk kak ayu nyer entri hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails