Sahabat Alam Maya

Thursday, May 26, 2011

Hari Ini 4 Tahun Yang Lalu

Pejam celik dah 4 tahun munna bersama membina rumahtangga dengan en. abang. Alhamdulillah setakat ni semuanya bejalan lancar dan amat bersyukur di kurniakan suami yang cukup sayangkan munna dan anak-anak.





Munna harap ikatan perkahwinan ini semakin teguh dan sentiasa di sulami dengan kasih sayang antara kami berdua selamanya.

Happy Anniversary Abang

45 comments:

  1. Happy anniversary kak..moga bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  2. happy anniversary kak munna..semoga berkekalan sehingga hujung nyawa...aminnn..:)

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun perkahwinan buat kamu berdua. moga kebahagian kamu sekeluarga akan terus kekal selamanya. amin

    ReplyDelete
  4. tahniah!!! semoga ikatan kasih sayang kalian berkeklan sehingga ke syurga

    ReplyDelete
  5. selamat ulangtahun.. moga bahagia selamanya

    ReplyDelete
  6. SELAMAT ULANGTAHUN MUNNA `SEMOGA IKATAN YG DIBINA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT' Eh..Munna..annivsry kte samelah bulan 5..tapi next week hihii..tggu n3 k..

    ReplyDelete
  7. yay!! hepi anniversary munna!

    bahagia sampai bila2~~

    ReplyDelete
  8. happy aniversary!!!! hope bahagia selalu hingga ke syurga. amin

    ReplyDelete
  9. HAPPY ANNIVERSARY DAY K.MUNNA...
    LYA DOAKAN AGR IKATAN ANTARA KMUNNA & HUSBAND AKAN TERUS KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT SERTA DIBERIKAN KEKUATAN & KETABAHAN UTK MENHARUNGI PAHIT MANIS DLM BERUMAH TANGGA BERSAMA-SAMA.

    ReplyDelete
  10. tahniah yer munna..semoga berkekalan hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  11. Heppi Anniversarry ya munna..
    semoga ikatan yg tebrina berkekalan ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  12. happy anniversary..smoga berbahagia hingga ke akhirnya..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah tahniah....happy wedding anniversary buat Munna dan suami semoga kekal bahagia hingga ke akhir usia..amin

    ReplyDelete
  14. happy aniversary munna dan hubby .. semoga hubungan kekal sehingga ke hujung nyawa .. aminnnnnnnnnn

    cantik munna masa kawin .. akak suke warna giold tuu ceria :)

    ReplyDelete
  15. hepi anniversary buat munna dan suami...

    ReplyDelete
  16. feeewiiitt..canteknyerr munna...

    anyway hepy aniberseri ye..:)

    ReplyDelete
  17. selamat ulang tahun ye munna..

    semoga kekal bahagia selama-lamanye..

    ReplyDelete
  18. Semoga kekal bahagia selamanya..
    cantiklah baju pengantin awak..

    ReplyDelete
  19. feewtiiittttt...

    mesti masak best2 mlm ni, tak pun g makan kat luar ea kak???

    hehehehehe....


    semoga ikatan perkahwinan yg di bina terus bahagia dan di rahmati oleh NYA...

    ReplyDelete
  20. wahh.....kak munna ke tu??
    hehe...ayunye...tp skrg lagi bertambah ayu you~~~~
    selamat ulangtahun perkahwinan utk kak munna ngan en hubby semoga ijabkabul akan berkekalan hingga keakhir hayat..
    ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100%
    ─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
    ──██─────██───██▄█▀───██▄█───
    ──██─────██───██▀█▄───██▀█───
    ─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄─

    ReplyDelete
  21. Sallam munna,

    Selamat Ulang Tahun Perkahwinan,
    Semuga bertambah erat kasih dan sayang, bertambah zuriat pengikat kasih. Kekal abadi hingga keakhir hayat.

    ReplyDelete
  22. selamat ulangtahun perkahwinan..

    semoga berbahagia hingga ke syurga...

    ReplyDelete
  23. Happy Anniversary Munna...moga berkekalan selamanya..aaaamin:-)

    ReplyDelete
  24. HAPPY 4TH ANNIVERSARY..
    MOGA KEKAL BAHAGIA HINGGA KEHUJUNG NYAWA..!

    ReplyDelete
  25. Heppy Annivesary Munna..Semoga bahagia hingga akhir hayat

    ReplyDelete
  26. Happy Anniversarry Munna...
    Semoga munna bahagia ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  27. hepi anniversary yg ke 4 sis, semoga terus kekal bahagia bersama keluarga tersayang...amin...

    ReplyDelete
  28. Alahai kakak lewat la munna. Kalau waktu begini 4 tahun dulu munna tengah bersanding atas pelamin kan....

    Tahniah!! Happy anniversary...

    ReplyDelete
  29. wah sudah empat tahu yea..semoga berkekalan ya ingin akhir ayat akak..hehe bhagianya akak ayie tgok

    ReplyDelete
  30. happy anniversary...!!!

    moga terus berkekalan hingga ke akhirnya..!! AMin... :)

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum, lawornyerrrr!

    ReplyDelete
  32. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan Munna..kakNo doakan semoga ikatan kasih sayang Munna dan enSomi bertambah erat dan mekar mewangi...amin..

    ReplyDelete
  33. hapi belated anniversary to munna n hubby

    semoga kalian kekal bahagia hingga ke akhir hayat :D

    ReplyDelete
  34. happy anniversary munna..semoga berkekalan hendaknya.

    ReplyDelete
  35. Aamiiinn kak..

    Moga ikatan perkahwinan akak akan bersemi selamanya dan sentiasa mekar harum sehingga akhir usia :)

    Selamat Ulangtahun ye kak munna :)

    ReplyDelete
  36. aminn.. moga bahagia selalu.

    utk munna..
    http://adzriel.blogspot.com/2011/05/maafkan-aku-wahai-suami-maafkan-aku.html

    ReplyDelete
  37. kakmunna, selamat ulang tahun...

    ReplyDelete
  38. Munna happy aniversary yang ke 4 tahun. Semoga perkahwinan munna kekal kehujung nyawa .

    ReplyDelete
  39. terlambat wish ni..tp nak wish jugak..slmt ulangtahun..semoga bahagia ke akhir hayat =D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails