Sahabat Alam Maya

Saturday, May 14, 2011

Nak Buat Puding Tauhu Ini

Puding_tauhu_2

Pic credit Google

Plan hari esok nak buat puding tauhu ni . Kebetulan ada makan-makan dengan family sempena hari ibu jadi munna ingat nak buat puding yang best ni... kalau menjadi nanti munna buat entry pasal puding ni ye... kalau takde ..jawabnya tak menjadi lah ... Sebelum ini dah pernah buat .. tapi dah lama...  takut tak menjadi pula nanti... Ok lah... nak keluar ni ... nak pergi beli bahan2 untuk buat puding ni...

15 comments:

  1. Puding tauhu?? Wow!!macam sedap jek.. Harap2 jadila ye kak :)

    ReplyDelete
  2. semoga menjadi yer puding yang akak bkl bt tu...huhu

    ReplyDelete
  3. mumma buat dulu, nti tunjuk eh..boleh try!hehe

    ReplyDelete
  4. munna, makcik lepak sini nengok, maharaja lawak 7.tengah tension komen entry makcik hilang.jangan lupa buat puding tahu up entry tau.

    ReplyDelete
  5. kak,selamat membuat puding O.o

    ReplyDelete
  6. jgn lupe upload pic puding yg dh siap ya

    ReplyDelete
  7. Sallam,

    Tak peernah rasa lagi pudding tauhu..
    nanti update resipi.

    ReplyDelete
  8. kak jangan lupa snap pic dan kalau ada lebih tu hulurkan la disini sikit hehehe...

    ReplyDelete
  9. dah siap ke belum puding tu??
    saya tak pernah makan puding tauhu..:p

    ReplyDelete
  10. Nanti tunjuk gambar tauuu... tingin nak tengok.

    ReplyDelete
  11. alamak dik pic x kuar lah huhuh
    puding tauhu .. ermm baru nie .. :)

    ReplyDelete
  12. sedapke munna..kak belum pernah rasa lagi.nak tengok munna buat dulu..pastu bolehler akak tiru..:)

    ReplyDelete
  13. ayu pun sama macam kawan2.. nak lihat versi munna...
    sure menjadi..
    chaiyok2

    ReplyDelete
  14. wahhh first time dni dengar puding tauhu. nak try buat jugalah :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails