Sahabat Alam Maya

Tuesday, May 31, 2011

Tayang Baju Baru

Budak berdua ni nak tayang baju baru diaorang ni... comel tak? Ini kesinambungan dari entry INI


Yasmin puas suruh tgk camera dia buat dek je



Baju ni agak besar sikit buat budak berdua ni sebab memang munna order yg besar satu size dari  size sebenar jadi lama sikit boleh pakai 

24 comments:

  1. ala² baby giraffe...ehehe...comel

    ReplyDelete
  2. hamboi~~meriahnya kaler~~haha~~

    ReplyDelete
  3. bebudak nih mmg kena beli yg besau sket munna..kang kejap jek da tak muat...tp dilla kalu beli selalu sgt beli yg kecik...bajet anak baby lagi kot..hahaha..

    ReplyDelete
  4. oren mataku hehe..comel je pakai sedondon camni kan..

    ReplyDelete
  5. Sallam,

    Baju raya ke tu munna? awalnya beli..

    ReplyDelete
  6. suka tengok kids pakai sedondon..comel..kaler nya terang n sesuai tuk kids.

    ReplyDelete
  7. mmg lawa kalu budak2 pkai baju sedondon..kalu gi mana2 senang nk cam..

    akak dulu zmn 2 hero..suka gak beli sama..sejak ada 4 ni..xle sama dah sb masing2 ada minat sendiri..

    ReplyDelete
  8. Oren !

    senang nampak kalau kat tempat crowded...mmg patut kanak2 kita pakaikan baju yang striking color nya kalau gi supermarket..kalau hilang, senang jumpa ! :)

    ReplyDelete
  9. Cantik pakai sepasang. Cute....

    ReplyDelete
  10. warna OREN???...teringat kat Zahid AF...he he he

    ReplyDelete
  11. hehehe...comel je... :)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    1H 4W

    ReplyDelete
  12. masa anak kita kecik mcm gitu
    suka juga beli sama tp
    bila dah sekolah depa tak mau
    warna sama lagi :)

    ReplyDelete
  13. okeylah tu munna , beli besar elok nanti tak cepat sempit. budak kecik cepat membesar.

    ReplyDelete
  14. comel nya..
    kakak tu bangga la tu pakai baju baru..
    adik tak pedulik pun..
    hahahah

    ReplyDelete
  15. aah cantik dikkk garfield lagi :)) i loike oren ! ..

    ReplyDelete
  16. waaa, meriah kaler nya ha...hihihi

    ReplyDelete
  17. sedondon ha, leh pakai raya nanti..
    Nampak berseri je bila pakai kaler oren camni :)
    Comell :)

    ReplyDelete
  18. ha betul tu,kena beli besar sket diorang ni cepat besar..kang kejap je dpt pakai hehe...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails