Sahabat Alam Maya

Monday, May 9, 2011

Terima Kasih Sahabat

Boleh terlupa pula munna nak publishkan entry ini.. padahal dari hari jumaat lepas dah siap dalam draft. Terima kasih munna ucapkan buat teman yang sudi memberi tanda kenangan pada munna


Kad Hari Ibu ini munna terima dari blog Sweet Memories. Rasanya tak terlambat lagi munna nak ucapkan Selamat Hari Ibu kan....



Manakala award dan dan kad diatas pula munna terima dari Madam Azian... terima kasih kak munna ucapkan. Semoga persahabatan dan jalinan mesra terus terjalin antara kita.

15 comments:

  1. Selamat Hari Ibu ya munna..
    walaupun terlambat sehari..
    tp takpelah..
    hr ibu boleh dirai hari2.. :)

    ReplyDelete
  2. kak..terima kasih sudi amik yer...
    akak org 1st taw yg amik...heheeh....sayang akak...muah muah muah....
    p/s jgn terjah umah saya last minit...nnt dapat mkn mee goreng kasih syg aje...tak pun air teh o suam2 kuku...heheheh

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu munna..

    byk kali ucap agar kita jd super duper moms in de wol...hehe

    ReplyDelete
  4. wahh..dpt award..bestnye...
    sama2..

    ReplyDelete
  5. tunggu kot ada hadioh hari bapa!

    ReplyDelete
  6. salam..

    lama sudah tidak menjengah disini..

    harap akak sihat...

    ReplyDelete
  7. slmt hari ibu...tak terlambat lagi sbb hari2 hari ibu..kita tetap ibu terbaik untuk anak2 kita =D

    ReplyDelete
  8. cantik2 kad tu munna ...
    sungguh bahgia kan kalau kita adalah diantara ibu2 yg sentiasa dihargai oleh org yg tersayang :)

    ReplyDelete
  9. Kak....selamat HAri Ibu :)

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    NASI AYAM UNTUK IBU

    ReplyDelete
  10. comeinya..
    bes kan munna..klau boleh bawak anak gi ofis..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails