Sahabat Alam Maya

Thursday, January 20, 2011

Dating Berdua Di Secret Recipe

Semalam munna dan cik abang dating berdua tau!!..Kami berdua pergi ke bank untuk urusan sign loan agreement dengan Eon Bank berkaitan dengan urusan pinjaman kereta baru kami.  Dah selesai semua urusan kami pun cari tempat untuk lunch. Mula-mula ingat nak makan berger Prosperity yg tengah hot sekarang ni.. tapi masa lalu depan Secret Recipe nampak kek-kek yang lemak berkrim tu..terus menghasut cik abang untuk makan kat sini.. walaupun memang dah plan awal untuk ke McD. 


 Macaroni Prawn With Cheese sedap....  tapi kalau dah selera melayu suka pedas-pedas cik abang tambah sos cili masa makan


Ini munna punya..lupalah nama menu..


Kek terbaru dari Secret Recipe memang meletopss.. sedap bangat .. Strawberry Cheese With Marshmallow


Air munna ..mmg tak tahu nak oredr air lain dah klu makan kat luar ..mesti nak ice blend 


Cik abang punya Green Apple With Celery ..sumpah tak order dah lepas ni rasa macam minum air daun sup.. 

36 comments:

  1. salam kak Munna~ wahhh! mewah betul lunch kat secret resepi tuuuu...kalo time lapar sume pun jadi sedap tau Sis, hehehehee...mmg terliur la tgk macaroni chesse tu kak, nyummm!slurppps~

    ReplyDelete
  2. beshnye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dating......... mak n ayah nadey ari2 dating......skung ni pon....bgun2 tgk dorg dh xde...g manching! huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. wah! sedapnya kek tu. miza suka. asal lepak SR mesti order kek strawberry cheese marshmallow dengan chocolate indulge. sedap :)

    ReplyDelete
  4. ambooiii munna..kemain dating ek..

    akak ni..xtercapai objektif lgi nk dating ngan hubby..huk huk

    apa2 pom.menu awk kt SR tu..superb..meleleh akak tgk..

    ReplyDelete
  5. menu2 di SR nie sedap2 kan .. tapi rege dia not bad lah .. sesekali layan best :)

    ReplyDelete
  6. wah beli keta baru..

    lunch yg sedapppp gitu!!
    dh lma rsa xminum ice blend..

    ReplyDelete
  7. salam

    munna...wah......korang dating berdua jer eik...

    tahniah yer...dope keter baru dapat keluar awal..nanti tayang keter tau..nak tengok..hehehe


    PS: ayu belum pernah masuk secret resepi...munna....mahal tak>>>
    kalau mahal dan menyelerakan ayu nak pi cuti nanti...
    hehehe

    ReplyDelete
  8. waa romantik...dating berdua ihihi hany kalau ke secret recipe mesti ice lemno tea je hany pilih.ahaha takot nk try air lain...takot tak sedap ;)

    ReplyDelete
  9. kak muna...sedapnye..cma dah lama x pegi sr..nk try la cake tu..
    air daun celery??mesti rasanye pelik kan..

    ReplyDelete
  10. terbayang2 Black Forest Cheese...

    ReplyDelete
  11. emme @ sekali sekala je emme... macaroni cheese tu mmg best..

    ReplyDelete
  12. nadey @ bestnya parents nadey.. kak munna suka tgk org tua yg caring & loving..sweet aje..

    ReplyDelete
  13. miza yusof @ mmg sedap lah miza ..dah jadi feveret kak munna selain choc banana dan indulgence

    ReplyDelete
  14. sarah najwan @ tak lama lagi dpt lah dating kak... sabar jelah ye...

    ReplyDelete
  15. akak TAHNIAH...beli NEW CAR erk...
    mayb TAHUN 2011 ni ramai antara kita yg dh leh pakai new..car...shukur sngt..nida aplly PBB....alhamduLillah dh setel...

    akak, thanks komen bloq kecil nida tuh.....
    mencicip ayaq lior tengok macaroni prawn wit chese tuh......

    ReplyDelete
  16. cemomoi @ hangatt pasal dating berdua kean.. jgn jeles..

    ReplyDelete
  17. ieda @ menu mmg best..harga pun boleh tahan... tapi bukan selalu kak...kering poket klu selalu

    ReplyDelete
  18. citarasa rinduan @ thanks..nanti dap dpt kereta depan mata munna tayang ye.. skrg ni tgh tunggu dari perodua lagi pasal warna takde...

    mahal memglah mahal.. tapi sedap gak.. sekali sekala try lah ayu...

    ReplyDelete
  19. mzhany @ kak munna dah tahu mmg rasa air tu macam tu.. tapi cik abg nak jugak.. hahha ..lepas tu tak terminum...

    ReplyDelete
  20. cma shiema @ trylak kek tu shiema ..memang best ... mmg peliklah rasanya macam minum rasa daun sup...

    ReplyDelete
  21. ardini humaira @ erkhh.. alhamdulillah kenyang sudah

    ReplyDelete
  22. halamak muke cik abg kak munna kene tutup ngn air daun sup..haha

    ReplyDelete
  23. mabelosssss hehe kek cheese yg tak tahan

    ReplyDelete
  24. uuuu
    tnsen jeh dila tgk kek2 nih!
    nak gak!! :(

    ReplyDelete
  25. budak degil @ abg kak munna pemalu orgnya..

    ReplyDelete
  26. abgahsayang @ marilah sini angah..

    ReplyDelete
  27. nuriz @ cheese kek tu mmg sedap lah..

    ReplyDelete
  28. Umie a'iesha @ nyum nyum.. sedap

    ReplyDelete
  29. luvYOU @ namo tensen2 nanti kak munna belanja ye

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails