Sahabat Alam Maya

Friday, January 14, 2011

Kalau Dah Namanya Anak Perempuan

 Kalau dah anak perempuan memang sukalah main barang ummi dia...  Agaknya dia selalu tengok ummi dia pakai lipstick kat bibir ..dia pun cuba try test .. Amacam comel tak kaka meya pakai lipstick sendiri
>
>
>
>
>
>
>
.


Yang menambahkan sedikit amarah ummi dia ..bila sebatang lipstick yang baru aje ummi beli habis di buat untuk cantikkan pc ummi dia.... amacam lagi berseri pc munna kan
>
>
>
>
>
>
>
>

28 comments:

  1. hahaha.. bukan anak pompuan jer, anak laki pon same naik jugak daa.. abis barang mekap mak die..

    ReplyDelete
  2. Ahaha..bravo kakak meya..
    Lenkali try compact powder ummi plak yer :D

    ReplyDelete
  3. Adoila kreatif tul anak akak ye..hehee

    Nak marah tak sampai hati kan.. Sabar jela kak ye..

    ReplyDelete
  4. itulah anak gegirl..nk melawa mcm mak..hehe

    ReplyDelete
  5. owhhhh...erkkk....mesti kite jerit kalau girl kite buat mcm tu huwaa..tarik nafas..

    ReplyDelete
  6. wooohoooo..!!!! PC tu yang tak tahan....ekkeeeee...

    ReplyDelete
  7. aduhh dikkk ... kalau akak x tahu nak cakap aper dahh huhuhu

    ReplyDelete
  8. ya Allah, kak....camtu la yea rupenye kalo ade anak....barang mummy dia pun wat brg mainan dia gak, sabar je la sis, cantik color lipstik tu, hehehehe....

    ReplyDelete
  9. hehehe xpe, die nak asah bakat tu..jd model ke? -P

    ReplyDelete
  10. wahhhhhhhhhhhhhhh!!!
    munna dlu kecik2 mesti mcm nih jgak kan...
    ececece malu2 lak xmoh ngaku...hehhehe

    ReplyDelete
  11. mrs .k @ aha yg boy pun sama suka selongkar barang mak dia kan

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. cik shinju @ klu compac powder mmg nanges ...baru je beli yg shishedo

    ReplyDelete
  14. myra jay @ mmg kreatif tu blm jumpa pen lagi habis 1 badan dia lukis... x boleh nak marah pendam je

    ReplyDelete
  15. sarah-najwan @ mmg gegirl sungguh tapi time jumpa sepupu dia yg lelaki semua dia yg jadi otainya

    ReplyDelete
  16. aleasara @ ada gak jerit mula2 tu tapi dah jadi macam tua apa nak buat ..lagipun dah salah sendiri tak letak elok2

    ReplyDelete
  17. balqis @ tu lah habis tisu sekotak untuk hilangkan kesan gincu tu

    ReplyDelete
  18. cma @ bertuah punya anak ni...

    ReplyDelete
  19. amy syaquena @ adoiii... tak mana dtgnya bakat melukis tu.. ummi ngan abah tgn kayu

    ReplyDelete
  20. ieda @ munna pun tak terkata dah.. ambil je lipstick buang kat tong sampah je...lepas tu buat muka sikit .. last2 dia dtg kat munna pujuk ummi dia

    ReplyDelete
  21. emme @ itulah anak emme namanya.. walau degil macamanapun tak sanggup nak pukul rasanya.. insyaallah nanti emme pun akan merasa gak

    ReplyDelete
  22. huhu, memang betol2 anak perempuan ni. tak puas hati letak kt bibir dia jer...nk jugak make up pc ummi dia ha...

    ReplyDelete
  23. luvYOU @ aikk..macamana tahu ni...aiseh malu den

    ReplyDelete
  24. mzhany @ bibir dia kecik sgt .. tak habis sbtg lipstick tu.. tu yg pc jadi mangsa

    ReplyDelete
  25. haahha..jenuh nak bersihkan ni kak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails