Sahabat Alam Maya

Sunday, January 23, 2011

Alhamdulillah dan Terima Kasih Semua

Alhamdulillah ...

Majlis Akikah dan cukur jambul anak buah munna yang terbaru sekali Muhammad Aiman Azlan dah selesai semalam. Semua berjalan lancar nanti munna tayang gambar masa majlis tu ye...

Terima Kasih Semua


Tak lupa juga pada semua kawan-kawan maya yang sudi melawat rumah munna ni selama munna tak on9 semalam. Entry yang sebelum ni semuanya auto-publish je... pada yang sudi singgah, tinggalkan jejak, follow blog munna dan yang paling penting yang sudi tinggalkan komen... nanti munna balas balik ye...

40 comments:

  1. kak munna saayyyannggggggggg :D

    welkam backk! :)

    kak munna kak munna, cane eh nk letak iklan between entry and linkwithin?
    dila cube ubah kat desgin tak gerak pn si nuffnang tuh? still tercegat situ gak..:(

    ReplyDelete
  2. salam munna..
    ada kelapangan mesti singgah..ada benda nak buat kat sini..hehe

    ReplyDelete
  3. Assalam munna

    Visit sini...baca2

    ReplyDelete
  4. Alhamdulilah..

    Semoga Muhammad Aiman Azlan menjadi anak yang cemerlang..

    ReplyDelete
  5. erhmmm....itu untungnye bila kita berblogging...rasa macam dekat jer kita nie...neway x sabar nak tunggu n3 akikah org baru :)

    ReplyDelete
  6. alhamdullilah..semuanya brjalan dgn lancar

    ayu pun bz munna....biasalah hujung minggu

    ReplyDelete
  7. selesai satu majlis... senang ati yea

    ReplyDelete
  8. salam

    seronoknya ada anak, walaupun anak buah ...heheh


    Jom Baca dan Komen--cara memilih nama domain yang terbaik

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah berjalan lancar :)
    visit

    ReplyDelete
  10. munna...byk gak n3 y lya tlps yer.. lateni bz sgt munna.. cz kapal msuk... 2 hari bkubang dlm dry dock buat survey report..letih!!

    ReplyDelete
  11. salam kak munna..alhmadulillah... semua selesai..jom..hepy2 bloging..

    ReplyDelete
  12. luvyou @ kak munna tak tahu sgt lah pasal ni dilla...kena tanya pada yg pakar ni

    ReplyDelete
  13. mamawana @ jemput masuk mamawana

    ReplyDelete
  14. mummyecha @ betul tu.. nanti munna buat post utk majlis tu ye

    ReplyDelete
  15. citarasa rinduan : thanks ayu

    ReplyDelete
  16. cemomoi @ alhamdulillah ..tenag dah rasanya..tunggu bulan 11 nanti serabut balik nak terima adik ipar baru

    ReplyDelete
  17. sisyira @ anak buah pun macam anak sendiri

    ReplyDelete
  18. suke org name aiman,
    hehhe.. sling knjung tu amalan mulia,
    hehehhehe..

    ReplyDelete
  19. kak munna~ i'm here, cari mE erk..heheh...tQ, suke2! kak munna cari mE, hihihi...

    ReplyDelete
  20. dh lamanya tak da kenduri kendara camtu kat rmh kakchik.

    maklum le, anak buah dah beso sume. hihi ..

    ReplyDelete
  21. welcome back...cepat2 update cite baru.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    NATURE CALLS

    ReplyDelete
  22. munna..
    lagi 5 orang nak cukup seribu tu..tahniah ye..
    hehhe

    ReplyDelete
  23. ashfantasy24 @ nama aiman ni mmg sejuk je bila menyebutnya.. lepas tu maksud dia bagus

    ReplyDelete
  24. emme @ rindu pada emme lah...

    ReplyDelete
  25. kakchik @ tapi lepas ni ada kenduri lagi besar kat rumah kakchik kan

    ReplyDelete
  26. I rеcοgnize how muсh push the button takes to entеr
    creating a post, anԁ аlthough ӏ don't especially agree with your current aspects you deffinatly changed my perspective on one
    Also see my website - http://yemekoyunu.com/

    ReplyDelete
  27. Howdy this is somewhat of off topic but I was wanting to know
    if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
    I'm starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    Here is my website ... http://msu.iip.kth.se/author/TristaFbk

    ReplyDelete
  28. Hey! Do you know if they make any plugins to assist with
    SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not
    seeing very good gains. If you know of any please share.
    Thank you!

    Feel free to surf to my homepage; www.forex-morrow.com

    ReplyDelete
  29. Wholeѕale online shopping κorean fаshion jeωelry, $1 ϳeωelry,
    fashion and Modeгnity" at the Metropolitan Museum of Art through May 27. Almost every male child, and even agreed to give her the $4 million financial backing that are exploiting young inexperienced designers.

    Also visit my homepage :: Thoi trang nam

    ReplyDelete
  30. Wonderful goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're
    just extremely excellent. I actually like what you've acquired here, certainly like what you're saying and
    the way in which you say it. You make it entertaining and you still
    take care of to keep it wise. I can not wait to read much more from you.
    This is really a great site.

    Check out my web blog web site

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails