Sahabat Alam Maya

Thursday, January 6, 2011

Burger Cheezy Zinger Crunch For My Lunch

Hari ini tekak kata mau makanan fast food untuk lunch. Pergi KFC tapau burger yg baru keluar tu... aiseh ingatkan kalau makan happening lah macam iklan kat tv tu... rupanya hampeh.. serupa macam makan CB je... prosperity lagi best lah... tapi Burger King tetap terbaekkk....

ini dia Cheezy Zinger Crunch yag tak berapa nak crunchy pun


sekarang ini macam dah teraddict dengan minuman ni...3 layer tea . kalau masuk kfc mesti nak order air ni.... dah namanya peminat tea kan.. tapi tanya dulu kat budak ni ..pakai tea yg sukat tu ke?



Side order untuk menambahkan lemak tepu di badan

Oraitttt... Jom Makan

16 comments:

  1. Kak Munna...

    Tersiksa tekak dan usus koi tgk gambor beger ter...

    ReplyDelete
  2. lieza pon suka mkn yg last sekali tuh..ehehehe

    ReplyDelete
  3. wahhhhh...kak muna bukan kemain ehh..huhu
    sedap ke?
    arituh g mkn ngn adeq tapi sy order ayam aje...adeq yg order tp tgk die mkn rilek aje
    atau mgkin die xnak sy share ngn dia kut kalau die tnjuk muke teruja sgt..huhu

    sy folow akak eh :)

    ReplyDelete
  4. nyum3x...shidapnye....

    MDT lunch nasi campur jer..semenjak 8 menjak ni asik lapo nasik jer..huhu! debab la badan..

    ReplyDelete
  5. uiii sedappp dikkkk crunchy sgt2 kannnn .. sib baik akak dah pernah makan ehheheheh

    ReplyDelete
  6. ohh pliss plisss plisss... dni telah jeles... dni nak beger tu.. plisss... nak beger tu.. naaakkk huhu... nak g kepsi esok. gulpp.. nak beger... huhu

    ReplyDelete
  7. cik shinju : meh turun temerloh.. kak munna belanje..

    ReplyDelete
  8. nazlieza @ sama lah kita best hingga menjilat jari

    ReplyDelete
  9. _luvy*ducky_ @ kenyang sudah

    ReplyDelete
  10. luvyou : saja je tu tak nak kasi akak dia tu.. thanks folo akak

    ReplyDelete
  11. makdaraterdiva : munna tgk mantain aje... gebu

    ReplyDelete
  12. ieda : ooohh akak makan dgn abg berdua je ye

    ReplyDelete
  13. ardini @ jgn lupa makan beger ni ye dini klu ke kepsi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails