Sahabat Alam Maya

Saturday, January 15, 2011

BE Pertama 2011 Dah Mula Menari-Nari

Sekian lama menunggu BE baru dari Nuffnang akhirnya semalam BE pertma untuk tahun ini dah menari-nari kat blog munna. Thanks Nuffnang sebab masih memberi kepercayaan kat blog munna.


Jadi sekarang ini ada 2 BE yang sedang menari-nari... kena rajinlah update blog dab berblogwalking lepas ini... barulah figure ctr bonus tu lagi tinggi kan


Ini dia iklan yang sedang menari-nari. Ikalan dari Hotlink untuk Hot TickeT. Cepat sapa-sapa yang gunakan prepaid tu gunakan Hot Ticket sekarang nanti boleh tukar dengan pizza. Munna dah pernah redeem Hot Ticket ni hari tu  dekat entry ini.


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 comments:

  1. Waa...tahniah...
    Saya punya BE DG lama tol..belum habis lg..heheh..tahun ni belum dpt BE..

    ReplyDelete
  2. kakmunna, beshnye dapat be dah....

    ReplyDelete
  3. best2 dikk ... akak lum cek lagi BE akak heheheh

    ReplyDelete
  4. seronoklah t.kena rajin update blog lah ni.

    ReplyDelete
  5. cik shinju @ tak lama lagi daptlah be baru tu ..kena ikut giliran

    ReplyDelete
  6. mzhany @ ada dah pernah dpt be ke blm

    ReplyDelete
  7. ieda @ check cepat kkak ieda manatau ada

    ReplyDelete
  8. dah ada orang booking mintak belanja ke.. nak q gak ni

    ReplyDelete
  9. wahhhh..tahniah!!..nti leh la kite kongsi2 hasilnye..hikhik

    ReplyDelete
  10. wah bestnyerrrrrrr nak menari2 sekali leh heheheh

    tapi kan munna jgn sampai terlondeh yeeee kain tue hahahaa

    ReplyDelete
  11. Wah akak kita sudah dapat Be la tahniah kak..

    ReplyDelete
  12. wah tahniah munna.. atienye ntah ler bila nak muncul ntah..

    ReplyDelete
  13. sy still xdpt lg BE..
    kak munna la xmo share rahsie.. ;p

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails