Sahabat Alam Maya

Thursday, January 13, 2011

1st misz-ella.blogspot Contest.

Nampak tak header kakchik@ella ada dalam entry munna ni. Maknanya kakchik@ella kita  dah buat contest. Sangat teruja dengan contest yang dianjurkan oleh Kakchik@ella sebabnya hadiah yang ditawarkan memang sangat-sangat  terbaekk!!!. Nak join klik sini ye 1st misz-ella blogspot contest


Slogan kipas susah mati untuk kakchik@ella yang ikhlas dari munna 


Saya suka membaca 'entry-entry' di misz-ella.blogspot kerana entry dalam blog ini macam-macam ada membuat sampaikan munna  tak pernah jemu baca. Pantang ada entry terbaru gerenti terus pergi baca .. munna paling suka kalau kakchik citer pasal makan-makan ..maklumlah peminat makanan tegar macam munna ni mmg suka layan gossip pasal makan2 ni.. chewahhh...  citer pasal family kakchik dan anak bujang dia yang sorang tu si Aiman pun best gak...melalui entry kakcik munna dah dapat rasakan kakchik memang sayangkan Aiman dan ingin berikan yang terbaik buat Aiman. 


Cara penulisan kakchik yang mesra bloggers dan penggunaan ayat yang mesra alam juga menyebabkan munna sukakan entry-entry kakchik.Yang penting sekali entry-entry dari kakchik adalah entry yang original dari kakchik sendiri takde plagiat dari orang lain dan disertakan dengan gambar-gambar menarik untuk tatapan pembaca semua.


Wah! panjang gak.. rasanya dah cukup 50 Patah perkataan ni...

9 comments:

  1. wow~ kak Munna, jeles tgk pujian2 yg kak munna berikan, hehehe...gud luck ye sis...

    ReplyDelete
  2. thnks for joining munna. dh cukup 50 tu. hihi ..

    ReplyDelete
  3. gud luck kak munna..ein pon join jugak..hehe

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya ye munna..
    saya dah tukar slogan tadi..
    heheh..

    ReplyDelete
  5. hehehee sama2 kita sahut cabaran kak chikkk hehehee

    apa pun good luckkkkk

    ReplyDelete
  6. mudah2an ada rezeki utk dpt hadiah tu ye...:)

    ReplyDelete
  7. gudluck ye :)

    i pun join contest ni jugak :)
    http://officiallyours.blogspot.com/2011/01/1st-misz-ellablogspot-contest.html

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails