Sahabat Alam Maya

Friday, January 28, 2011

Majlis Cukur Jambul Muhammad Aiman Azlan

Baru nak tayangkan gambar majlis cukur jambul Muhammad Aiman Azlan hari tu.. sorry ye pasal networking kat office dah bengong  dah 2 hari tak boleh connect internet.. Kat rumah pulak asyik bersilat je dgn Yasmin jadi susah sikit nak online malam2. malam.. bila Yasmin dan Meya dah tidur baru boleh nak update blog munna...Ini gambar majlis cukur jambul anak buah munna yg diadakan pada 22/1/2011


Kakak Meya yang suka menyibuk aje.. dia pulak yang sibuk nak buaikan baby Aiman

Kaum ibu sedang mengalunkan irama berzanji dan marhaban

Baby Aiman yang tak banyak ragam masa majlis ni.. tido aje..

dah nak kena cantas jambul baby Aiman

 Ayam Masak Merah

 Gulai Kari Daging Kambing.. 2 ekor tumbang untuk Akikah baby Aiman. Lauk -pauk masa majlis ni semuanya cik abang munna yang masak. Cuma sayur kacang panjang goreng tempe je jiran-jiran yang tolong masakkan.

Cenderahati buat tetamu yang hadir pada majlis ini..

27 comments:

  1. Sedapnya lauk pauk tu.. lapar pulak..

    ReplyDelete
  2. meriahnyer....siap deco lagi buaian tu...semoga baby aiman jadik anak yang soleh..

    ReplyDelete
  3. heee kenit-kenit dah berjambul yea, jambul p.ramlee ke?

    orang melayu kena tukar istilah tu

    ReplyDelete
  4. Yg kakchik nmpk dulu ialah 'MAKANAN'. hahaha .. mmg dasar kaki makan kakchik ni, kan. hihi ..

    ReplyDelete
  5. wah...semua masak sendiri... bagusnya...skrg ni payah nak jumpa...semua order catering jer..huhu.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    AYAT 1000 DINAR

    ReplyDelete
  6. meriahnye majlis.. daging kambing tuuuu.. yummy!!!!

    ReplyDelete
  7. nmpk meriah majlis ni..
    siap hias2 buai tu..hebatt sekali..
    tang mknan pun sedap weh..hehe

    ReplyDelete
  8. meriah majlis dan tahniah diatas kehadiran org baru....:)

    ReplyDelete
  9. zaidah @ maksu dia belanja katanya.. tu yg tempah buai mcmtu

    ReplyDelete
  10. amy syaquena @ baby semua comel amy

    ReplyDelete
  11. semomoi @ nak tukar apa ye cemomoi ... cukur rambut

    ReplyDelete
  12. kakchik @ kalau dah suka makan2 mmg tu lah tgk dulu kakchik kan

    ReplyDelete
  13. nabilah @ dah ada yg pandai masak... baik masak sendiri.. klu cater ni ada je yg tak puas hati nanti

    ReplyDelete
  14. atie-azam @ mmg meriah.. tapi bagi yg ada BP kena hati2 bila makan daging kambing ni..

    ReplyDelete
  15. sarah-najwan @ ni kira cucu pertama dari anak perempuan dlm keluarga suami munna ...tu yg meriah

    ReplyDelete
  16. alinac lover @ blm makan ye.. tu yg pedih perut

    ReplyDelete
  17. chantiknyaa dekOration nDOI aiman....bekenan acik tgk..eheheheh
    .....

    ReplyDelete
  18. lapar ni. lauk pon sodap. huhu

    ReplyDelete
  19. nampak macam majlis berendoi pulak...nice.

    ReplyDelete
  20. wah....bestnya majlis baby aiman..sangat meriah..
    makanan pun best..
    munna....ayu kan nak ada anak lagi..
    mana tau..leh buat mcm baby aiman..hehehe..

    ReplyDelete
  21. cantik hiasan buaian tuu dik :) suke akak tgk .. time akak dulu2 x sempat nak buat utk anak2 .. bila mereka dah besar nie tgk org lain buat simple2 mcm nie .. rasa terkilan lak :)

    ReplyDelete
  22. ada gulai kawah ke munna..sedap tu..

    ReplyDelete
  23. wah...panjang dan cantiknya nama

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails