Sahabat Alam Maya

Monday, January 31, 2011

Cek Dari Nuffnang Dah On The Way


Yahoo.... akhirnya boleh dah nak merasa duit dari nuff ni... Ini cek pertama munna dengan nuffnang untuk 4 bulan.. Walaupun tak banyak mana.. tapi sengih lebar sampai ke telinga .. siapa lagi nak bagi kita duit saja-saja macam ni kan... Biasanya berapa hari ye cek sampai kat tangan kita  

35 comments:

  1. kak munna~ wah..dpt cheque, bile la my turn nak dpt ekk,, blog tak mantop cam blog kak munna, hahahhaa...

    ReplyDelete
  2. yeahhhh same lah kita tahniah kak..amy pun tengah menanti dua cek yang masih belum sampai...

    ReplyDelete
  3. Wahh!!Thniah ye.. Bestkan dapat merasa duit hasil bebrlog.. MJ je blom dapat merasa lg.. huhuu

    ReplyDelete
  4. waaa ! cek seratus ringgit lebih. empat bulan baru blogging? ni biar betul ni. jeles nya dengar. -.-'

    ReplyDelete
  5. Salam kak :) saya pasang nuff bulan 12 haritu... skrg ada rm20.20... laju, lambat or biasa???

    ReplyDelete
  6. akak pom dpt emel gini..hehe
    entahlah berapa hari nk dpt check sb esok nk blik kg..jika sampai gak..abis la basah dek ujan nati check tu..huhu

    ReplyDelete
  7. syoknyer Munna...kiter ni tak tau bila nak cukup...

    Nway..Alin ada tag seomething utk awak tau http://creativmum.blogspot.com/2011/01/sudikah-anda-jadi-follower-kami.html

    ReplyDelete
  8. wahh~~tahniah kak munna..
    merasa gak hasil blogging ni..

    ReplyDelete
  9. wahh~~tahniah kak munna..
    merasa gak hasil blogging ni..

    ReplyDelete
  10. waaa kak munna,besh besh. umm btol walaupun sikit tp kena bersyukur kan. a'ah eh brape hari ye masa dr dia emel utk smpai pd kite eh...heheh hany pun tgh menunggu gak ni ;)

    ReplyDelete
  11. Ok la tu Munna, walopun tak banyak. Yang pastinya lebih banyak dari aku.. heheheh

    ReplyDelete
  12. emme @ sabar emme.. nanti turn emme pulak.. mana ada mantopp.. blog picisan je ni

    ReplyDelete
  13. nadia ar-rumaisha @ rezeki dik.. thanks

    ReplyDelete
  14. amysyaquena @ lagi hebat 2 sekali cek nak sampai..

    ReplyDelete
  15. angah @ boleh lah angah buat beli susu ngan pampers anak2

    ReplyDelete
  16. myra jay @ lepas ni turn myra pula..

    ReplyDelete
  17. Wan Ahmad Nabil @ rezeki dik...

    ReplyDelete
  18. Muhammad Burn @ lajulah tu...

    ReplyDelete
  19. sarah-najwan @ aduhai! harap tak rosaklah cek tu kak zai ye..

    ReplyDelete
  20. Alin Marlini @ tak lama cukuplah tu alin

    ReplyDelete
  21. wan gerrad @ mmg bestlah rezeki nak sampai

    ReplyDelete
  22. mzhany @ kak munna pun tak tahu hany.. ada kata 2-3 hari sampailah .. tapi adak gak makan seminggu

    ReplyDelete
  23. citarasa rinduan @ insyaallah ayu ..

    ReplyDelete
  24. Right here is the рerfect ωeb site foг
    anуboԁy who гeally wantѕ to find οut about thiѕ tоpic.
    You undеrstаnԁ a wholе lot its almost hard to arguе with уou (not that I actually would want to…HaHа).

    Үou certaіnly put а brаnd neω
    spin on a subject whіch hаs been discussed for decadeѕ.
    Greаt stuff, just ωοnԁeгful!
    my web site - loans for bad credit

    ReplyDelete
  25. Ηеy νery interesting blog!
    Feel free to visit my web blog ... loans for bad credit

    ReplyDelete
  26. Pгettу nice pοst. I јust ѕtumbled upοn your blоg and ωished
    to sаy that I've really enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    My page; New Bingo Sites
    my page - New Bingo Sites

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails