Sahabat Alam Maya

Tuesday, March 29, 2011

Cantik Tak? Apa Yang Munna Buat Kat Rumah Agam Ini ?


Cantikkan rumah agam ini. First time munna lalu depan rumah ni memang kagum betul. Selalunya kalau pergi Rantau Panjang lalu je. Tapi kali ni BIL munna ajak singgah dulu kat sini. Agak-agak apa yang munna buat kat sini. Rasanya bloggers dari Kelantan memang dah tahu kan?

17 comments:

  1. erk>>>
    saya tak tahu..
    tu umah apa??

    ReplyDelete
  2. kak..apik klate gop..tapi apik dop tau pon..hehe

    ReplyDelete
  3. munna....izan pun tak tahu...
    cer citer...cer citer...

    ReplyDelete
  4. kak.. ni rumah ape?
    ape yg dijual kat sini?
    lady x pernah pergi..

    ReplyDelete
  5. erkk tak tau ler munna.. ce citer ce citer :)

    ReplyDelete
  6. hi munna..salam kenal

    sy pun tak tau umah apa ni

    ReplyDelete
  7. salam kak..

    Tak sure adakah ini slah satu rumah tauke apa erk lupa dah..tapi pernah lihat kalau nak ke rantau panjang..

    ReplyDelete
  8. ehh rumah apa tue tak tahu pun... first time dengar

    ReplyDelete
  9. besarnyer rumah tapi ade ape kat dalam

    ReplyDelete
  10. rumah tue memang cantik... tapi kina x tahu ape ada kat rumah tue. org kelantan mesti tahu...

    psssssttt...sebenarnya kina dah berpuluh tahun x ke kelantan. jgn cercite kat org yew.

    hehehehehehe...

    ReplyDelete
  11. err...sy pun tak tau..rumah apa ni..

    rumah siapa ni..?

    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    BLOG REVIEW : LIFE IS A WORD

    ReplyDelete
  12. rumah ape tu? meriah semacam je warnanya...

    ReplyDelete
  13. cma xtau..ade ape dlm umah ituuu

    ReplyDelete
  14. kawe pun tak tau walaupun kawe ore kelate. hihihi ..

    ReplyDelete
  15. haaaaaaaaaaa
    x tahu lah dikkk ekekkeke

    mcm biasa dengar nie .. :)

    ReplyDelete
  16. fuhh!!..hijau!...ssuai la dgn blog einn..ekekek...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails