Sahabat Alam Maya

Wednesday, March 2, 2011

Thanks Budak Degil Kepala Batu


Entry khas untuk adik Einn... Terima kasih kerana menjadi peyumbang trafik yang paling banyak pada blog kak munna minggu ini.


Ini dia budak degil yang sweet dan peramah. Yang bujang-bujang tu jangan kacau dia ye... dia dah berpunya tau...


Jom singgah ke blog budak degil yang sempoi ni

17 comments:

  1. ahhaha..aduh kak munna..malu saye..eheheh..
    btw, mmg suke layan blog akak...cuci mate tgk gg 2batang si kecik yasmin dengan kak meya tu..hehehe...

    Thx kak...i lap u lah.. ^_^

    ReplyDelete
  2. ohh..lupe pulak nak cakap, im still single but not available.. means, sudah berpunya tapi belum benikah..ahahaha

    ReplyDelete
  3. hehe2..skarang juga cma dtg sana..

    ReplyDelete
  4. baguihnyaaa dia.....

    sis betuah dapat blogger yang rajin mcm TUAN
    "BLOQ BUDAK DEGIL KEPALA BATU"...

    ReplyDelete
  5. tak mcm degil pun..ciut miut adalah..:)

    ReplyDelete
  6. dh terjah dah blog tu.... :)

    thnks sudi follow APA KATA HATI...keep in touch ya..!! (^_^)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    BLOG REVIEW_2

    ReplyDelete
  7. pasni boleh la amy singgah di blognya..

    ReplyDelete
  8. einn is my favorite adik blogger. hihi

    ReplyDelete
  9. apa lg terjah menerjah laa kat blog dia

    ReplyDelete
  10. kaco sikit pon tak bley? sikiiit je

    ReplyDelete
  11. akak nak terjah umah mereka :))

    ReplyDelete
  12. huhu degil kepala batu eh...huhuhu...

    ReplyDelete
  13. takut jer nak panggil budak degill.. huhuhu.. nak pgl budak baiklah..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails