Sahabat Alam Maya

Tuesday, March 15, 2011

Kalau Macam Ni .. Sayang Ketat-Ketatlah

Sebelum ni dah tak berapa nak sayang, longgar je... tapi bila dah murah hati macam ni.. sayang balik ketat-ketat. Baru je Ahad lepas dapat BE baru .. hari ni dapat satu lagi. Thanks Nuffnang


Rasanya betul juga tips yang kata kena selalu update survey kat nuffnang tu... sebab lepas je munna update terus lekat BE baru


Ini dia iklan baru kat blog munna... sapa pernah pakai product Lancome... munna make up tak pernah pakai tapi perfume pernah guna.. seriyes wangi semerbak bau dia

18 comments:

  1. banayk tuh kak...0.67% cayalah...

    ReplyDelete
  2. i xpernah lg guna product Lancome.huhu

    ReplyDelete
  3. hany pun dah lama xupdate.dan dah lama xdpt be huhu. nak kena update jugak la ni eh...ok ok nak buat laaa

    ReplyDelete
  4. tahniah munna...mmg sayang ketat2 camni. sekali 2 ketul dia bagi ye~

    ReplyDelete
  5. wahhh... mantopp!!!!
    tahniah :-)

    ReplyDelete
  6. masa menang kontest kakchik tu dapat la produk lancome ni..
    memang wangi..
    terutamanye body losyen dia..

    ReplyDelete
  7. tahniah sebab berjaya dapat BE..semuga bertambah naiklah earningnya ek

    ReplyDelete
  8. tahniaah memang kena sayang nuff ketat2 nih :)

    ReplyDelete
  9. Wah! best nyer dapat BE lagi... Nice info, nak gaklah selalu update survey nuff... Hehehe, thanks singgah blog saya. Keep in touch :)

    ReplyDelete
  10. munna--
    ayu pun sayang NUFFNANG.....

    hari tu jer nuff majuk...

    ReplyDelete
  11. koi baru isi borang be e-failing ketnya kena bayo ke lhdn, oakme dapat duit pulok dari be tu yerk

    ReplyDelete
  12. tahniah munna! sbb dapat BE lagi.. atie dah lama kehilangan BE hehe.. sbb ngah bz skrg.. trafik menjunam :) camner encik nuff nak kasi lagi kan kan..

    ReplyDelete
  13. cayalah!!

    tk pnh try pon lancome..pnh rsa bau je msa jln2 ada org bg bau msa promosi..mmg wangi!

    ReplyDelete
  14. Wow! Laju jer BE olay tu. Tahniah. :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails