Sahabat Alam Maya

Tuesday, March 1, 2011

Sambutan Birthday Kakak Meya

Kesinambungan dari entry ini

Sempena birthday Kakak Meya yang ke 3 tahun .. munna dan cik abang ada buat sedikit jamuan makan-makan dengan family semua. Makan-makan ni buat dekat rumah mak munna sebab semuanya berkumpul kat sana.


Cake Strawberry Marshmallow Cheese untuk Kakak Meya


Ayam Panggang Madu


Roti Jala makan dgn kuah kari ayam


Menu masa jamuan ini roti jala, ayam madu dan maggi goreng... semuanya cik abang munna yang sediakan.

Kakak Meya yang malu bila orang nyanyikan lagu happy birthday untuk dia

15 comments:

  1. rajinnye encik abg munna..bertuah badan..hehe

    ReplyDelete
  2. menu best! kek paling menggoda!!!

    ReplyDelete
  3. wah..heppy besday kak meya..sedapnye roti jala tuh..nyum2...

    ReplyDelete
  4. nak sambut bday rupanye...hehehe...

    ReplyDelete
  5. sibbaik jauh... kenan kat ayam tu je

    ReplyDelete
  6. sedapnyer tgk menu besday gurl....kek pun nampak cam sedap + roti jala ngan kuah kari tu..faveret saya tu....:D

    ReplyDelete
  7. bila harijadinye tu..
    selamat panjang umur meya..:)

    ReplyDelete
  8. hihi sweetnya

    Happy Birthday dik meya O.o

    ReplyDelete
  9. seronotnye sambut besday..paling best en hubby kak munna yg prepare dish..nyummmy sungguh cake tu..

    happy belathed besday kakak meya yg cumil..

    ReplyDelete
  10. eppy bday mia ..
    sedap nampak kek .. x menahan bila tgk roti jala tuuu huhuhudah lama sungguh akak x makan huwa

    ReplyDelete
  11. bestnya kek meya tu:)
    bertuah punya suami pandai masak hehe

    ReplyDelete
  12. hepi bday meya...
    betul ke hubby akak yg sediakan makanan ni semua???hebat!!!!

    ReplyDelete
  13. Adess...terliur tgk pic ayam madu tu..Happy B'day kakak meya..cutenye
    muka dia malu byer :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails