Sahabat Alam Maya

Monday, March 14, 2011

Munna Suka Shopping Tudung Online Di Sini

Gara-gara cerite pasal Giler Tudung tu ramai yang nak tahu dekat mana selalunya munna shopping online tudung tu semua. Biasanya kalau beli tudung instant yang warna plain munna suka tempah sendiri dari Kak Syamen. Senang kita boleh pilih sendiri saiz , pattern tudung dan warna yang mana kita berkenan. Kak syamen punya servis pun sangat memuaskan dan cepat.



Ini antara contoh-contoh tudung yang di jahit oleh kak syamen. Kita boleh request ala-ala tudung apa-apa pun, nak macam ala-ala Ariani, munawwarah, hajaba, dual tone nak letak blink-blink semua boleh.. nak repair awning tudung pun boleh dengan kak syamen... KLIK SINI untuk ke kedai kak syamen


Kalau tudung yang bercorak pula munna suka beli dari Dzahra... memang cantik-cantik tudung kat sana, walaupun harga boleh tahan tapi kualiti dia memang mantopp... warna-warna dan corak-corak tudung pun cantik. Kalau yang Dzahra ni munna selalu beli online dari ejen dia Kak Linda MZ. 
KLIK SINI untuk kedai di Facebook
KLIK SINI untuk kedai di WMC

26 comments:

  1. kak munna, murah ke tudung dia jual? tak ushar lagi, tanye kak munna dulu, kalo mahal, takmo la jenguk, hehehee...yg penting cocok dgn kita kan...baru cantik...

    ReplyDelete
  2. oh cantik2 .. leh lah lepas nie akak terjah .. ermm akak kurang minat beli online rasa mcm takut x sesuai .. ermm leh cube2 jugak kan :)

    ReplyDelete
  3. ohoh....dicni ye...
    bole la cma cuci2 mate...
    :p

    ReplyDelete
  4. sy tk bape suka lak pakai tudung mcm ni..

    bukan tak suka..tp tk sesuai dgn muka..sudah la bulat..bertambah bulat...hehe..

    kalau sesuai...sure sy dh borong tudung2 ni....(^_^)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    AYAM BERMACAM AYAM

    ReplyDelete
  5. tp kalau beli on9 tudung tu, die pos kan tak rosak ke awning tudung tu kak?

    ReplyDelete
  6. dulu kita giler tudung begini..selalu shopping kt ariani yg buy 1 free 1.. bila org kata kita pkai tudungtu nmpk lg tua dr umo sbnr tu yg beralih ke shawl plk..hihi

    *tp ariani kita pakai jgk bila time nk cpt.

    ReplyDelete
  7. ha'ah kak tempah depan mata lagik best pakai....

    terletak....

    ReplyDelete
  8. whoaaaa banyaknya tudung... dni lama dah tak beli tudung duk beli alat mekap

    ReplyDelete
  9. yg Dzahra mmg mahal lah emme... tapi yg dgn kak syamen harga dia mmg berpatutan

    ReplyDelete
  10. budak degil @ tak pernah lagi rosak einn... sebab diaorg bungkus dgn elok2 utk pastikan awning tak patah@rosak

    ReplyDelete
  11. mahal tak kak munna? kalau mahal kina tak sanggup nak beli. rasa mcm membazir pulak...

    huhuhuhu..

    tq kak munna coz sudi dtg jgk blOg kina n wish kina. hepi sgt²!x sabar nak dapat baby baru...

    ReplyDelete
  12. munna--
    ayubelum pernah cuba tempah pakaian mahupun tudung secara online..
    tapi...mana tau kan, kalau munna dah dapat services baik..

    insyallah...ayu akan mencuba untuk dapat kepuasan...terima kasih munna

    ReplyDelete
  13. MJ pun suka shoping tudung online skang nie:)

    ReplyDelete
  14. wah senang kan shopping online tu munna tak payah buang masa dan tenaga cari kat luar.

    ReplyDelete
  15. kakmunna, bulan ni brape helai lak shopping ;)hihi

    ReplyDelete
  16. kawan Hanie pun ade buat biz tudung boleh order2 ikut design yg kite nak mcm kak shamen ni...

    ReplyDelete
  17. kak munna...
    kat jengka street pun byk gak jual tudung...murah2 sbb dia bg harga pemborong...hr sabtu jam 8pg-1ptg...jom2...

    ReplyDelete
  18. kak munna...
    cantik header baru...nak buat jugak mcm tu tapi tak pandeiii...heheheheh

    ReplyDelete
  19. saya pun suke beli online...jimat masa kan munna..

    ReplyDelete
  20. patut ler munna selalu borong tudung.. cantik2 rupanye.. ader size besar ke hehe.. sbb muka atie ni lebor.. kena cari yang besar kat muka..

    ReplyDelete
  21. kat anekastuff.blogspot pun boleh shopping...:)

    ReplyDelete
  22. Kalau akak-akak dan adik-adik suka beli tudung online. Tudung design baru ada.. tudung 2 lapis bersulam. Cantik dan senang dipakai.

    Boleh cuba di:
    http://garimeen.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Tudung design terbaru.. dua lapis (2 layers) bersulam dan bermanik cantik dan senang dipakai.. sangat simple. sesuai utk mana-mana sahaja.

    Tudung Siti Bermanik/batu sesuai utk raya dan majlis kawin.

    Di http://garimeen.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Assalam, jemput tengok blog saya ya. ada long sleeve maxidress dan dress cotton with inner.

    --> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    TQ ye

    ReplyDelete
  25. Assalam, jemputla jengah blog saye.. saye ade jual long sleeve maxidress dan jubah cotton/denim yang selesa dan smart.

    --> http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    TQ ye~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails