Sahabat Alam Maya

Tuesday, February 22, 2011

Majlis Harijadi Kasih Dan Bacaan Yassin Untuk Arwah Abang Ipar

Ahad lepas family munna adakan majlis bacaan yassin untuk arwah abang ipar munna dan sambutan harijadi anak saudara munna  Zalifa Kasih Nasuha yang sepatutnya diadakan sehari selepas pemergian arwah....tetapi di tundakan pada hari ini. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar hadiah yang munna  ceritakan hari tu pun dah sampai pada tuannya


Kaum-kaum ibu membaca surah Yassin...itupun ramai lagi yang duduk di beranda.. sebab dah tak muat nak masuk rumah


Menu utama untuk majlis ini ialan mee kari dan meehun goreng


Kuih-kuih pula ada puding, agar-agar, pai tee, kuih sagu, lompang dan kasui




Tengah beratur nak ambil makanan... jammed kat situ semua berebut nak ambil makanan


Birthday kek

Ini birthday girl untuk majlis ini

17 comments:

  1. munna--
    dah nujuh hari eik.... (7 hari)..semoga arwah dimasukkan dlm golongan oranng2 y beriman

    PS: happy beleted birthday utk anak saudara munna,.,.,.happy dia dapat hadiah yang munna simpan tu...

    ReplyDelete
  2. bagus buat majlis mcm nie..erat lagi silaturahim antara satu sama lain.cedap jugak tu.

    ReplyDelete
  3. sekejap je kan kak munna.al-fatihah..

    ReplyDelete
  4. sekejap je kan kak munna.al-fatihah..

    ReplyDelete
  5. sekejap je dah tujuh hari. al-fatihah...

    ReplyDelete
  6. penatkan munna..buat majlis kenduri ni..tapi seronok melihat tetamu datang..

    ReplyDelete
  7. moga sampai doa dah sedekah tu dan diterima oleh Allah

    ReplyDelete
  8. salam

    alfatihah utk arwah

    dna utk yang sambut birthday tu semoga bahagia selalu =)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah kenduri tujuh hari berjalan lancar ye kak munna..Semoga Roh Arwah tenang di sana...

    Happy belated jugak utk ank sedara kak munna yg comel tu!nama pon sedap!!hihihi..

    ReplyDelete
  10. dah hri ke7 ye..

    *siap ada kek besday lg...byk la makanan..kalo kt kpg kita kenduri arwah mkn nasi je..

    ReplyDelete
  11. Takziah untuk arwah abang ipar,. Moga ditempakan dikalangan orang beriman,..
    &
    Happy belated birthday untuk Kasih!

    pai tee =)) dapnyaaa letak sauce, ngapp..nyumnyum

    agar2 tu pun nampak menarik =))

    Mengaji yeayyyhuuu =)Kelas mengaji nak ikut tak? =))
    =))
    Nak travel to China?Oke, u need visa!
    &
    Dressing tableHeheee♥ i

    ReplyDelete
  12. kak munna...
    byknya makanan...
    majlis ni kat mane kak?
    nanti ade masa nak jumpa akak la...sy selalu g temerloh...pasar pagi ahad temerloh tu best kan kak?

    ReplyDelete
  13. takziah skali lg utk kak munna sekeluarga..dn utk beday gurl..selamat hari lahir syg!
    meriahnye...

    p/s,kak munna,cma de tag kak munna..rajin2 nnti join ye...

    http://shiemacma.blogspot.com/2011/02/contest-senyum-tanpa-gigi.html

    ReplyDelete
  14. Al-fatihah buat arwah...dan happy belated besday to kasih...sedap nama tu..

    ReplyDelete
  15. sedapnya dikk ..banyak menu
    eppy bday dan alfatihah buat arwah BIL munna ...

    ReplyDelete
  16. Al-Fatihah untuk arwah...

    Selamat Hari Lahir buat Kasih.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails