Sahabat Alam Maya

Thursday, February 17, 2011

Jom Makan Kepsi Lagi!!!

Kan dah tulis sini ... Tak percaya layan jelah gambar ni..





Saja je suruh budak kfc tu bakar hangit sikit tortilla ni... baru best... sedap hingga menjilat jari

25 comments:

  1. kak munna,asal kepsi je..mmg cepat ye..:p
    cma blom zasss lagi tortilla ni..
    sedap x?

    ReplyDelete
  2. peh best tu leh order nak hangit2...

    ReplyDelete
  3. kak munna, nasib perot me kenyang, kalo tak, skrg gak me mau ngap Kepsi, heeee

    ReplyDelete
  4. wow sedapnyee kak..tetiba terasa lapar..ni kfc pny keluaran yg terbaru ke kak?hihihi...

    ReplyDelete
  5. alaaa ruginyaa br ni g kepci tak makan nie...
    tapi p makan ketOl bulat-bulat apa ke namanyaa ntah...XSEDAPpn tuh..huhuhuhu rugi...rugi....

    tetiba nak g terjah kepci...

    ReplyDelete
  6. my fevret ni munna...so yummylicious ! kenyang pun kenyang... ;p

    ReplyDelete
  7. lulu pon dh makan yg ni! sangat2 sedap..hehehe..
    suka2!!

    ReplyDelete
  8. nak cuba la lepas nie . hehehe . tahun nie langsung takde jejak kfc. hehehe :D

    ReplyDelete
  9. Mokkkk...Tolongggg..
    Orang lapooooooo....

    ReplyDelete
  10. ye ke munna sedap kalau hangit sikit.suami suka benar makan benda ni.

    ReplyDelete
  11. wah2 x menahan totilia tuuu
    adehh biler leh makan kfccc nie :))

    ReplyDelete
  12. kakmunna, td hany g jj, lalu depan kfc, nampak ada sorg akak ni tgh makan, tetibe mcm eh sedapnyer...huhu tapi sbb dah plan nk masak mlm ni...maka dibatalkan hasrat ;)

    ReplyDelete
  13. Makanan! jenama KFC pulak tu. huwwaaa i nak makan tp skang i takleh makan mknan lain slain sayur, diet =))

    ReplyDelete
  14. wah nk nangis la munna nengok kfc ni...nampak tulisan kfc tu pun dh sedih dh...dh lama tak mkn kfc tau..tgk ni pun jakun sikit...menu baru ke ni?hahaha...tak pe nanti blk cuti2 malaysia nk bls dendam...hehe

    ReplyDelete
  15. heheh pagi2 tengok pic nie bikin wa terliue la munna nie

    ReplyDelete
  16. semalam my rebina kids pun dah pesan nak mkn kepsi ujung bln ni..

    ReplyDelete
  17. Ya allah kak amy dah terliur bangat nie..aduh nak keluar gi cari kepsi la jom jom..

    ReplyDelete
  18. alamak knapa bru kita tau kewujudan tortilla ni..nmppk mcm sgguh sedap!

    ReplyDelete
  19. munna--
    tu dia..ayu goreng ayam ala2 dulu2 jer...
    ketumba jinta jg dilupa...hehehe

    ReplyDelete
  20. yg ni izan pun tak rasa lagi... sedap tak munna?

    ReplyDelete
  21. kak munna nak tau x,
    lepas tgk entry akak tntg donut ikan hari tu,
    mlm tu jugak pergi cari kfc.
    huhuuuuu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails