Sahabat Alam Maya

Monday, February 28, 2011

Beso Gedabak!

Selalunya kalau masuk dalam blog-blog anakdara diaorang suka letak gambar beso-beso gedabak.  Kali ini munna nak letak gambar Yasmin berphotoshoot pula

Happy dapat makan Lolipop

Muka orang baru dapat kaki

Sukanya Yasmin

Cucu sulung munna..... dah bercucu weh!

17 comments:

  1. dua2 comel n kiut.. hehhe gedabak besar gamba

    ReplyDelete
  2. kak munna...
    wah...11bulan dah jalan yer...muiz baru nak merangkak...ni dah start makan,sy suapkan lambat sikit je nak ngamuk2 (ikut mak dia la tue..)heheheh

    ReplyDelete
  3. aloh comel la kak.ada anak rasa nk mekap comel2.hihi

    ReplyDelete
  4. munna--
    yasmin nie..comel sangat2........geram

    ReplyDelete
  5. ala2 cumeinya yasmin tuu
    kemain suke ngan lolipop :))

    ReplyDelete
  6. alahai..comelnyaaa...

    p/s : tolong vote for my slogan...step2 untuk vote ada kat bawah banner my blog..tq so much...:)

    ReplyDelete
  7. alahai mate bulat betol..tang gg yg mahal tu...huhu

    ReplyDelete
  8. cumelnye adik yasmin..gg 4 btg lgi..
    nk loly ckit bole...:p

    cucu sulung kak munna?

    ReplyDelete
  9. comel! dah bercucu yer! hehehe

    ReplyDelete
  10. hikhik.. alololooo.. comeiny~! baru puas dpt tgk gmbar besar2.. geram2.. hihi..

    ReplyDelete
  11. mak aiiii budak tecik berdua ni...comelssssss....gigi tapak tu lagi somelss... :P

    ReplyDelete
  12. Seronok Yasmin dh pandai jalan yer..
    Nt p mane2 xyah dukung dah..heheh..
    Cucu? heheh..muda bergetah lagi neneknya.. :)

    ReplyDelete
  13. muka excietd sungguh ye..cepat ye die brjln..mesti kalau jalan2 dah xnak org pegang dah..nak jln sndri ye..

    ReplyDelete
  14. comeinyaaaaaaaaaaa......gewamm...gewamm

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails