Sahabat Alam Maya

Wednesday, February 2, 2011

Akhirnya Menang Juga!!

Setelah lama mnceburkan diri dalam contest dan GA, akhirnya munna menang saguhati buat pertama kalinya. Kiranya ni .. hari ini dalam sejarah lah... Thanks pada cookiesraya2u yang menganjurkan GA ini

 Inilah banner  GA yang munna menang hadiah saguhati

Nampak tak nama munna tersenarai dalam tu

Ini yang bersemangat nak join contest dan GA lagi lepas ni...

17 comments:

  1. alhamdulillah,...
    wahh..kak munna menang....??tahniah ye..

    ReplyDelete
  2. waaaaa tahniah dikkk
    akhirnyaaa :))

    ReplyDelete
  3. paatut gatal je tapak tangan ni

    ReplyDelete
  4. tahniah munna..lepas ni rajin2 join ga contest lagi...chaiyok2!

    ReplyDelete
  5. TAHNIAHHHHH!!!

    seronok kan bila menang sesuatu?
    Tak kira besar atau kecil, yang penting sokongan kita as blogger dihargai...

    ReplyDelete
  6. hahaha...akhirnya dpt gak hadiah wpun saguhati..maaf lah hadiah yg akan dipos nnt xseberapa.. :(

    ReplyDelete
  7. kakmunna, yeay!!! tahniah. ummm besh kan join ga contest ni kan...sronok...

    ReplyDelete
  8. salam pagi khamis =)

    tahniah kak =)

    ReplyDelete
  9. Hah... nampak3x. Memang sah awak menang. Tahniah tau. =)

    ReplyDelete
  10. nampak2...ayu nampak nama munna

    ewah..tahniah tau ,,

    tak kisah menang atau kalah..yang penting kita support geng blogger..

    ReplyDelete
  11. tahniah akak...SHOES tuh kalO tak muat...leh jual sama saya..ehehehehehhe

    chantiklaa shOES tuh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails