Sahabat Alam Maya

Friday, February 25, 2011

Nasib Baik Dah Boleh Log In


Hari ini munna memang dah cuak ... dari tengahari tadi sampai lapan malam tadi munna tak boleh nak access ke blog munna .. bila log in je yg keluar macam kat gambar atas tu... Punyalah cuak semuanya sebab email munna  dengan gmail tak boleh buka... google minta verfication words melalui handphone.... banyak kali munna hantar baru malam ni dapat sms dari google...

Syukur, alhamdulillah dah boleh log in ke gmail malam ni... Nasib baik.. cuak juga takut nanti blog ni hilang terus ... takkan nak buat blog baru kan.. yang lama tak sama dgn baru.

p/s : lepas ni kita kepochi pasal macaron ye... pasal ramai yg tanya pada entry ini

15 comments:

  1. patut pun,td jat nk masuk page kak,tp xbleh.huhu

    ReplyDelete
  2. patutla.. siang td lya nk buka blog munna x dpt.. katanya blog ni dah di delete.. igt x dpt jumpa munna lg/. rupanya blogspot problem.

    ReplyDelete
  3. balqis6370@yahoo.comFebruary 25, 2011 at 10:30 PM

    satu hari juga saya tak boleh landing tempat muna...cuak juga ingat kena block dengan muna....
    saya kalau tak singgah cam masak tak cukup garam....ha..ha..

    ReplyDelete
  4. Ooo patut ar td nak BW ke blog akak takleh.. 3-4kali gak try.. :)

    ReplyDelete
  5. salam..
    komputer akk ni pun selalu cam tu jg..dah la akk ni x pandai nak godek2..

    ReplyDelete
  6. munna...patut la tadi masa nak bw kat sini x leh..terkejut gak bila tetiba kuar blog nie dah delete......perghhh....memang leceh kalu nak buat blog baru....setuju tu...yang lama x sama ngan baru....

    ReplyDelete
  7. a ah blogspot banyak meroyan la ni kan.. hehe

    ReplyDelete
  8. naseb bek boley bukak kn..
    kalu tdak mnangis x berlagu ler:)

    ReplyDelete
  9. ehhh Huda pn dh tekena cmni.. dia kata kadang2 mereka akn bt cmni, mtk verification word tu, anta kt sms.. huhu..

    Macaron? yg comei2 tu ke kak? Nak nak~! :)

    ReplyDelete
  10. lea semalam nak mask blog akak.2-3 kali tak boleh.ingat dah tukar address

    ReplyDelete
  11. seb baik da ok..jen jugak jika xle bukak..dan kene buat yg baru...aduss..

    sayang kat n3 yg lama2 kan..

    ReplyDelete
  12. ermm akak pun selalu kdg2 tuuu kuar cam nie refresh balik jer .. :)

    ReplyDelete
  13. fuhh!..nasib baik jelah kan kak..einn pon skng tgh problem ngn pakcik google, bile sign in je kuar blank..

    ReplyDelete
  14. munna..sebaiknya kan..lepas ni munna buat back up..cuba google macam mana nak back up..sayang lah kalau jadi mcm ni sekali lagi dan ilang terus semuanya...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails