Sahabat Alam Maya

Friday, February 25, 2011

Inilah Dia Yang Munna Idam-Idamkan

Inilah sebenarnya yang munna idam-idamkan




Punyalah bagus kena bungkus... memang puas hati... sampai pada munna takde satu pun yang pecah atau berderai ... you all nak tahu ke apa sebenarnya 
>
>
>
>
>
 >.
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>


Hah! inilah dia yang munna nak sangat makan tu... Macaron. Tengok ramai dah bloggers yang kepochi pasal macaron ni ... munna pun nak juga rasa


Sekejap je licin macaron ni


Close up... ni kegemaran munna


Tahu-tahu je munna suka perasa ni... Tauke yang jual tu kasi extra 5 untuk perasa ni

Kalau you all semua nak makan macaron ni bolehlah order pada cikmin ye.. servis memang mantop dan tip top... macaron tu pun memang sedap bangat... tak rugi membelinya

17 comments:

  1. apa macaron ni Kak munna? Biskut ker?

    ReplyDelete
  2. wahhh....giliran munna plak ke makan macaron cikmin. harus jeles nih!

    ReplyDelete
  3. Salam munna...

    Dugaan betul nak masuk sini dari siang tadi...nasib baik blog ni tak ilang terus kan..

    Alhamdulillah..sampai dengan selamat dan mendapat puji pujian dari munna...terima kasih atas entri ni ye munna..cikmin sedaya cuba yang terbaik..

    p/s kalau ada rezeki munna nak membeli lagi..nantikan cikmin umum harga istimewa ya untuk siapa yang repeat order..akan datang okeh.... :)

    ReplyDelete
  4. munna--
    rasanya macamana??
    masam?
    manis??

    kalau sedap...ku nak order!!

    ReplyDelete
  5. akak siyez xpenah dgr makaron ni..makaroni penah la..hehe

    biskut raya ka munna..ce citer..ce citer..hehe

    ReplyDelete
  6. waa...ape rase dia? xpnh makan pon lg..huhu

    ReplyDelete
  7. Lately memang glamor macaron ni eik...setakat nih tak mengidam lagi nak makan, camna rasanya macaron ni? sedap eik?

    ReplyDelete
  8. kakmunna, hany pun teringin la kak...sedapnyer....bole tak, sbb tak gaji lagik...hihihii

    ReplyDelete
  9. Biskut ke?? tak penah dengaq lg nama nieh.. :)

    ReplyDelete
  10. salam munna
    baru dengar pula makanan macaron ni.. sedap yee..

    ReplyDelete
  11. nampak cam menarik n sedap ja..

    ReplyDelete
  12. fuhyooh! terliur dni tengok.. bestnye kalo dni dapat... nak satu :D

    ReplyDelete
  13. kak munna,sedih nih.xpenah tahu pun psal macaron 2.ape eh?

    ReplyDelete
  14. Sedap tengok benda tu, macamana rasanya ya?

    ReplyDelete
  15. wah..macaroon..ni boleh kasi ++ gemuk ni kak..huhu

    ReplyDelete
  16. munna..len kali kalau berhajat...tak ayah pos dah lah...jimat2..boleh pass kat pasar malam je..hehehe..

    ReplyDelete
  17. waaaaa,sedap betulllll tengok!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails