Sahabat Alam Maya

Tuesday, February 15, 2011

Next Top Model Dari Temerloh

Kakak Meya memang pantang tengok ummi dia pegang camera mulalah suruh snap gambar dia...tapi yang terbaru ni tengoklah dia posing dah ala-ala top model lah pulak...
 masa ni ok lagi... mantain nak ambil gambar dengan lambang peace dia yang tak menjadi tu
 Ini dah mula ala-ala model bergambar...
  tayang perut ye sayang..

happy ummi ambil gambar dia ...



26 comments:

  1. wah model.. nak minta sign boleh?:P

    ReplyDelete
  2. salam

    memang terserlah gaya model tu =)

    ReplyDelete
  3. adehh gelek2 .. ekekek
    mama bikin apa sama ini budak tecikkk !! :))

    ReplyDelete
  4. pheeewwiitt, pandainyer kakak meya posing!!!

    ReplyDelete
  5. amboi,tingginya berdiri O.o

    tajam betul renungan 2..hihi

    ReplyDelete
  6. style n cute nya cara dia posing... (^o^)d

    ReplyDelete
  7. waa kakmunna, gituh ha posing...huhu meliuk lentok;)

    ReplyDelete
  8. hehehe.. comelnya model. myna suka gambaq no.2... love u meya..

    ReplyDelete
  9. kak munna,
    nadia paling suka tgk budak2 yang pandai posing depan kamera! ;))
    comeyyyyy

    ReplyDelete
  10. Tomeinyer kakak meya...
    Kecik2 dah pandai pose tu..heheh

    ReplyDelete
  11. amboi..tang perut tak tahan tu..huhu

    ReplyDelete
  12. gewam tgk model sowang nih, hehehe..rase nak cubitttt je, hehehe...

    ReplyDelete
  13. Alahai model cilik yg seksi tue..hehee..
    Pandai tul posing.. :)

    ReplyDelete
  14. wahh.. sukenye dia bergambar yer.. cam amira lar..

    ReplyDelete
  15. suka tengok budak2 posing comel je. ada bakat nie nak jadi model.

    ReplyDelete
  16. comel moddel...pewitttttttt....seksi...hehehehe

    ReplyDelete
  17. wow memang berbakat ajdik model nie

    ReplyDelete
  18. fuLLamak...seksizz tuh..nampak pusat..hehehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails