Sahabat Alam Maya

Wednesday, February 9, 2011

Cek Pertama Dari Nuffnang Dah Sampai


Sampai dah cek ni kat ofis munna... sebenarnya dah lama sampai, cuma munna yg baru masuk kerja hari ini. Tengok-tengok atas meja ada surat untuk munna. Dah agak dari nuffnang... gembira juga ada juga hasil selama berblog suka-suka ni. Boleh juga buat tambahan untuk cuti-cuti malaysia bulan 3 ni walaupun tak banyak tapi ada juga hasilnya kan. Mana ada orang nak bagi suka-suka kat kita macam tu aje.. Thanks nuffnang!!!

43 comments:

  1. TAHNIAH akak rezeki...
    joM open table..ehehehhee

    ReplyDelete
  2. Thniah ye.. Syoknyer dapat duit.. :)

    ReplyDelete
  3. Wow bestnyer...saya tgh tunggu ni...may be dlm hujung bln ni..cek pertama juga...tahniah ye...:)

    ReplyDelete
  4. bestnyea......dapat jugak cek blog eh...tahniah..usaha lebih lagi dapat duit byk kat cek lepas nie

    ReplyDelete
  5. ok la tu, boleh jg wat tambah2 shopping

    ReplyDelete
  6. makcik kayo makcik kayo hehehe

    ReplyDelete
  7. munna...bau cek dah sampai sini...

    tahniah...! happy2 blogging~

    ReplyDelete
  8. tahniah...
    lps ni blh la shopping!!

    ReplyDelete
  9. Thanks Mr.N!hihi..suke2 nyebok sini.

    ReplyDelete
  10. alhamdulilla la..ada gak kan??...angah nie jer belum lagi cash out tapi be dah hilang...

    ReplyDelete
  11. waaaaaah..dah merasa ye duit NN. Mak ni tak pernah lg merasa cash out tu..hihihi

    P/s : Lanje mak makan ikan patin tempoyak kat gerai tepi sungai pahang tu leh??

    ReplyDelete
  12. alhmdulillah..selagi ade yg tau mnghargai erti persahabatan.. :)

    btw, wah..murah rzki kak munna ye..sy je xpenah2 dapat BE apetah lg nk cashout..hehe

    ReplyDelete
  13. tahniah...
    tingkat usaha membiakkan kan earning lg hihihi!!!

    ReplyDelete
  14. anida othman @ rezeki nida .. jom ..

    ReplyDelete
  15. azzey @ tahniah juga bbuat azzey.. awal bln depan dapatlah tu

    ReplyDelete
  16. cahayacintailahi @ thanks adik..

    ReplyDelete
  17. amira is mira @ ni yg buat lagi semangat nak up kan income dgn nuff

    ReplyDelete
  18. cik shinju @ boleh je..makan ikan patin nak tak...

    ReplyDelete
  19. syariza09 @ boleh buat bayar tol nanti..hehehe

    ReplyDelete
  20. Ahmad Fauzi @ Insyaallah..lepas ni turn u pula

    ReplyDelete
  21. nuriz @ makcik kayo dah ni...

    ReplyDelete
  22. Wahh bestnyee..tahniah!!banyak gak tu..bleh guna beli mcm2 gk..hihihi...

    ReplyDelete
  23. tahniah dikk
    ada jugak .. akak nie entah biler2 lahh dpt huhuh

    ReplyDelete
  24. tahiah munna..
    sesama kita berblogwalking ye..

    ReplyDelete
  25. Wah.. tahniah munna.. byk gak tu..
    sy ni bila lah nak sampai..

    Nak tanye, bese nya kalu kita request check tu kan.. dlm masa berapa bulan utk jd paid? sbb yg sy ni masih unpaid lg, rasa nya awal bulan JAN 2011 dulu request..

    ReplyDelete
  26. azuan @ biasanya kalau azuan request awal bulan jun... dlm awal bulan mac baru sampai cek tu... sebab tu elok cash out hujang bulan jadi tak lama sgt menunggu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails