Sahabat Alam Maya

Tuesday, January 31, 2012

Kudapan Untuk Hari Ini


Petang macam ni kalau takde benda untuk di buat kudapan memang tak syok. Pagi tadi singgah kedai runcit depan rumah mak munna sempat lagi beli ini untuk buat kudapan kat office


Kacang panggang tradisional cuma RM 2 saja sebungkus besar.


Banyak isi kat dalam ..rasa pun sedap sebab di panggang cara tradisional


Besar-besar isi kacang ini.

18 comments:

  1. klu layan tgk tv sambil makan kacang memang best!

    ReplyDelete
  2. dah lama tak makan kacang..ari tu nak beli berkira-kira last2 teringat2 :(

    ReplyDelete
  3. sedapnya munna..mmg sesuai buat kudap2..

    ReplyDelete
  4. paling suke cap tangan !!! ;)

    ReplyDelete
  5. mmg sedap kalau buat kudap ptg2 kan...

    ReplyDelete
  6. akak beli kat kantin jer,.. bab kacang2, gula2 etc ni kurang minat sebab pantang mula susah berenti, so x nak mula..dah makan makanan berat, perut dah kenyang ok dah... tapi terliur gak tengok kacang paket semula ni, biasa beli ngan yin atau pagoda je kan...

    ReplyDelete
  7. kcg panggang yer ... bukan kcg rebus , lain kan ...

    ReplyDelete
  8. jap gi singgah kedai beli kacang cap tangan ngan air oren, heeeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best makn kcg sambil tgk Tv, tp ada org kata mkn kacang ni jerawat lah..ye ke..
      Akak selalu belikan kacang ni utk hubby bila dia drive mlm2, ubat mengantuk org kata.

      Delete
  9. suka kacang..tapi tak suka yang besar2..muak..suka yang kecik2 tu...heheh

    ReplyDelete
  10. cma jarang mkn kacang jenis ni..tp sekali sekala sedap jugak:)

    ReplyDelete
  11. nak2 makan sambil layan tv..sedo2 habis sebungkus sorang..hihi

    ReplyDelete
  12. besnyerr makan kacang. rileks.

    ReplyDelete
  13. memang sedap ni sbg kudap2an..hubby suka..sambil nonton..sambil mkn kacang ni..

    ReplyDelete
  14. Nyum2, sedapnye...neway, slm perkenalan, :)

    ReplyDelete
  15. Bila tiba musim CNY, Kacang Tanah pun laku sangat.

    I suka kacang rebus kat RR Tapah!

    ReplyDelete
  16. ayah sy pantang tgk sy makan kacang cmni..dia kata nnti muka naik jerawat..hihi

    tp sedap kan? gebu je huhu

    ReplyDelete
  17. huhuhu...nak jugak...kat mana erk ader jual....murah tuh...rm 2 jew...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails