Sahabat Alam Maya

Thursday, January 26, 2012

Alhamdulillah ... Yang Lama Dah Di Tukar Baru

 Tercapai juga impian munna nak tukar peti sejuk yang lama pada yang baru. Peti sejuk lama tu memang dah lama sungguh zaman en abang munna bujang lagi dia dah pakai.



Model Kakak Meya melihat sebahagian koleksi FM yang munna dapat dari kawan-kawan bloggers. Itupun ada juga yang munna simpan dekat office je.

28 comments:

  1. wahh bestnyaa hee..

    boleh beli brh basah byk sikit kan sbb besar ruangannya..heee :))

    bonus ea kak?ngee

    ReplyDelete
  2. wah...besh besh
    dapat FM dari kengkawan bloggers memang besh kan

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah,,rezeki tahun baru ye munna..
    Lama la kan fridge lama tu berkhidmat..

    ReplyDelete
  4. mendongak abis kakak meya tgk koleksi FM uminya...

    ReplyDelete
  5. cantik koleksi FM....
    bestnya ada peti sejuk baru...

    ReplyDelete
  6. nanti boleh penuhkan dengan FM hehe

    ReplyDelete
  7. wah..peti ais baru.... kiranya yg lama tu mmg tahan betul kan.berbaloi la guna kiranya =)

    ReplyDelete
  8. Semakin rancak memasak bila dah dapat yg baru ni munna... Model munna semakin bijak bergaya ye:)

    ReplyDelete
  9. lepas ni penuh la fm kat situ..heheh

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. dapat yang baru.. berseri2lah dapur munna yer..

    ReplyDelete
  11. rasanya anak2 akak capai tak FM tu..? ;)

    ReplyDelete
  12. baek punye peti ais, tinggi tu, takleh dicapai oleh Kak Meya...selamat itu FM, hehehehe...

    ReplyDelete
  13. best la dah tukar baru. kalau anak akk munna bising je kan leh terus sumbat dlm petis ais jap. hehehehe...

    ReplyDelete
  14. akak nk gak...
    bilalah nk dpt..
    peti kecik kat umah tu
    dah tak sesuai nk menampung isinyaa.. :)

    ReplyDelete
  15. dan dan taruk FM.. :)

    best nye fridge baru..leh letak mknnn byk2

    ReplyDelete
  16. woww..bestnyer..dpt peti baru,smgat la nk penuhkan peti nnti

    ReplyDelete
  17. lea pun baru tukar peti sejuk baru munna.yang lama punya da berusia 12 tahun dah.sejak suami bujang lagi dia dah guna

    ReplyDelete
  18. waa tinggi peti sejuk tu...fm tu memang selamat terletak kat situ :)

    ReplyDelete
  19. berseri2 peti ais tu ngan FM yg ada.. atie nye peti ais penuh ngan sticker.. hancuss..

    ReplyDelete
  20. klau munna nk fm lagi..oder aje ngan akk..;P

    ReplyDelete
  21. tahniah munna
    akhirnya ..
    hurmm x pe dikk lama2 jadi bukit ;)

    ReplyDelete
  22. kalau anak akak abis FM tu dia kebas,.. pantang ada kat fridge.. tahniah tahun baru dapat barang baru..

    ReplyDelete
  23. nak jeles boleh?? :p
    punya lama la peti es tu.. hehe..
    cma pun dlm perancangan nk beli peti es baru..bila la gamaknye..

    ReplyDelete
  24. pss : jom2 kita g mkn ikan bakar..heee

    sy pon suka kumpul FM kak..:)

    ReplyDelete
  25. samalah brand kita hi..hi..
    dah dekat 2 tahun tukar brand ni, so far oklah..
    Cuma kita punya boleh masuk 3 orang padahal berdua jer ekekekee...

    ReplyDelete
  26. Tahniah..dah berjaya dpt fridge baru...bleh larr tambah koleksi fm...hehehe...

    ReplyDelete
  27. pasni leh la beli stok makanan byk2

    ReplyDelete
  28. amboiiii....peti sejuk baru...panasonic lagikkkk tuhhh....eh2, ade fm bandung ar...hehhehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails