Sahabat Alam Maya

Monday, January 9, 2012

Mahkamah Bebaskan Anuar Ibrahim Dari Tuduhan Meliwat Mohd Saiful Bukhari Azlan


KETUA Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim berucap di luar pekarangan mahkamah selepas Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur membebas dan melepaskan beliau daripada tuduhan meliwat bekas pembantu peribadinya, Mohd Saiful Bukhari Azlan di Mahkamah Jalan Duta, hari ini. - Foto Sairien Nafis


Diantara komen-komen orang ramai di facebook Berita Harian Online

23 comments:

  1. Ntah ape pulak isu lepas ni =.=*

    ReplyDelete
  2. jika berada di pihak yg benar
    semuanya akan terbukti..

    ke..ada udang sebalik mee ni ?

    ReplyDelete
  3. huhu..x amek port..
    biarlah allah yg maha mengadili

    ReplyDelete
  4. tu la..Ayu pun terkejut, sampai tak tau nak kata apa..

    ReplyDelete
  5. ada suka ada juga tak suka... ikut suka laaa

    ReplyDelete
  6. mmmm....kat akhirat nnt baru laa tau kot kebenarannya kan kak...???

    ReplyDelete
  7. semoga terungkai semua persoalan,
    semoga ini yang terbaik untuk semuanya :)

    ReplyDelete
  8. sy x memihak mana-mana sbb hanya ALLAH s.w.t yg MAHA MENGETAHUI..

    ReplyDelete
  9. lepas ni ada je idea mereka nak cakap itu ini... kita tunggu je lah...

    ReplyDelete
  10. Kita tunggu akan ada agenda selanjutnya. Moga Anwar berhati-hati...

    ReplyDelete
  11. Pasti ada agenda lain selepas ini...

    ReplyDelete
  12. jika berada di pihak yg benar
    semuanya akan terbukti.. Allah mgetahui segala-galanya

    ReplyDelete
  13. amik port juga..huu...

    pening politik ni..bila time ms nak pangkah undi nt ira undi je mn y ira rs berkorban utk negara..:)

    ReplyDelete
  14. hmmm semoga Allah yg lebih menghakimi...

    ReplyDelete
  15. Hanya ALLAH yang maha mengetahui..
    Kita xleh nak membuat andaian sdiri,kang x pasal2 dpt dosa...

    ReplyDelete
  16. ntah le, secara logik saiful yg muda belia x kan 'x larat' lawan DSAI yg warga emas tuh.. tp pikir semula Saiful yg ensem tu x kan nak sesaja kompang dia kena liwat kalau saja tipu2, nanti mana pompuan nak llki yg dah lena liwat.. isshhhh.. so sapa yg betul ni.. pening la akak...

    ReplyDelete
  17. No komen, cuma Allah sahaja Yang Mengetahui perkara sebenar.

    ReplyDelete
  18. alahai..
    semalam helicopter siap mendarat..
    menghalang jalan cgg nak ke court betul:(

    ReplyDelete
  19. yg benar tetap akan terserlah dan yg bersalah tetap akan bersalah .. allah x buta ;)

    bila wang menjadi taruhan mata manusia boleh kabur , x kira usia tua atau muda ...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails