Sahabat Alam Maya

Friday, January 20, 2012

Dating Dengan Kakak Meya : Nasi Air

Dating dengan kakak meya lagi. Kali ini bawa dia pergi makan nasi air yang glamer kat Temerloh ni


Wajib order milo ais je anak dara munna ni.


Berselera dia makan nasi air tu


Ini munna punya setelah semua isi-isi dan bahan dalam nasi air kakak meya dia bagi pada munna dia makan nasi air kosong je. 

15 comments:

  1. saya sup-sup ni kureng skit kak. huhuhu... patut la perut dok bunyik dah tengahari huhuh

    ReplyDelete
  2. munna, nasi air tu nasi bubur ke?

    ReplyDelete
  3. munna tak penah dengar & tgok lah nasi air..
    camne rupe & buatnya..cer citer..cer citer

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam bubur nasi jega.... cuma dia masak nasi jadi bubur lepas tu tambah sup dan hidang dgn bebola daging , ikan bilis goreng, hirisan daging atau ayam dan telur masin

      Delete
  4. nasi air ni mcm soto ke? festaim dgr...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya macam bubur nasi lah wahida

      Delete
  5. sedapnya munna... izan pun hari ni buat bubur nasi juga...

    ReplyDelete
  6. Wahh nampak mcm sedap kan kak Munna..Nanti pg Temerloh kena rasa ni..Kakak Meya dah jadi ank dara la...hihihi..

    ReplyDelete
  7. ialah nampak macam soto tu...
    memang suka nih..

    ReplyDelete
  8. amboii sedapnyaa
    bubur nasi nampak menyelerakan lahh ;)

    ReplyDelete
  9. owwwhhhh bubur ye hehehe..first time dgr org kata nasi air.mmg cukup suka makan bubur,makan pulak dgn lauk macam kangkung masak belacan,ikan/ayam masak kicap,jeruk potong,telur masin,sambal udang kering perghhhh!

    ReplyDelete
  10. K.Munna, kedai nasi air kat temerloh tu area maner?leh bgtau tak...sy ni nasi air lover...buat pengetahuan akak,sy skang kat bdr jengka pahang...slalu g temerloh...nak gak rase nasi air tu...cam sedap jerk...klu kat klate ade la..sy ore klate...:)

    www.sitiasiah84.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails