Sahabat Alam Maya

Sunday, January 15, 2012

Buah Ngaku


pic Google

Teruja sangat tengok kat blog member2 ramai yang dah buat kerepek ngaku. Jadi kebetulan ke Mentakab Star Mall munna pun carilah buah ni. Akhirnya berjumpa sudah buah ni... kat Pacific buah ini di jual  sudah siap sedia di bungkuskan... munna rembat terus 2 bungkus . Sebungkus cuma RM 2.40. Lepas ni nak mulakn operasi membuat kerepek pula.

12 comments:

  1. selama memulakan xtvt ye
    cheqna lum pernah makan...mesti sedap ni

    ReplyDelete
  2. buah ngaku? erkkk tak pernah dgr

    ReplyDelete
  3. erkk x pnh dgr kerepek ngaku ni.. sdap ke kak? buah ni sng nk dpt eyh..

    ReplyDelete
  4. aloor awat akak susah nak dpt buah nie disini .. huhu

    ReplyDelete
  5. Sallam munna,

    Buah apa ni, saya tak pernah tengok,
    siap boleh buat kerepek lagi..

    ReplyDelete
  6. izan pun tgk ramai betul yg borong ngaku ni. nak2 org cina... sampai berplastik2 dorg beli...

    pernah juga tgk mrsfiza buat entry kerepek ngaku ni... nnnti munna plak buat entrynya ye!

    ReplyDelete
  7. kak, nanti kl dah buat jgn lupa kat jengka 20 taw...hehehhe

    ReplyDelete
  8. serius amy x pernah dengar pun buah nie , nie first time dengar masa baca kat belog cma tadi...

    ReplyDelete
  9. lama tak singgah sini...munna sihat?

    ReplyDelete
  10. kat sini pon citer ngaku gak..
    dulu demam tentang dhiya..
    sekarang demam ngaku..
    huhu..

    ReplyDelete
  11. akak.. buah ngaku ni dijual kat psr2 x?
    teringin jugak nak cari..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails