Sahabat Alam Maya

Friday, July 1, 2011

Atas Permintaan Ramai


Apam Dot-Dot lagi. Kali ini munna buat atas permintaan ramai yang nak makan apam ni masa birthday cucu munna ahad lepas. Awal cantik je jadinya apam munna tapi yg hujung2 dah tak comel sebab en. abang yg jaga. Tapi mmg apam ni budak-budak suka, kuih pertama yang habis masa majlis tu apam dot dot munna.

22 comments:

  1. munna dah ada cucu ! ... wahhh vanger akak dgr nie .. kalau munna nak tahu kan akak pun ada tapi cucu saudara .. dekat2 seusia akak .. malu lak bila jumpe dia , dah lah lelaki ekekeke :)

    semua dah cuba apam polkadot nie .. huhuh bilelahh akak dpt buat .. x dpt buat dpt makan punn jadilah :)

    ReplyDelete
  2. budak2 mmg suka apam kot kan dr kuih lembik2 tu..

    ReplyDelete
  3. sha pn suke bwt ni...best best!

    ReplyDelete
  4. wah..siap ada permintaan khas lagi...mesti sedap lah tu..akak pun buat juga hari tu,hmm anak2 memang suka..

    ReplyDelete
  5. hehehehe...permintaan hebat tu..
    Yang tak cun tu mesti kena air wap kan Munna...haritu Alin buat camtu gak tapi bila hubby yg jaga cantik jek..kita terbalik..

    ReplyDelete
  6. ramai betul blogger yg buat apam ni kan...haishh...rasa nya kalau buat seniri menjadi tak..? hehee

    ReplyDelete
  7. bukan budak2 jer kak...

    sy pun suka apam ni...huhu.. :)

    minggu lepas makcu sy bagi satu kotak apam ni...1/2 sy makan sorng2.. ;)

    ReplyDelete
  8. nak mintak jugak leh tak....hehehe

    ReplyDelete
  9. cantik & gebu..
    Lily pun plan nk buat esok..hope menjadilah..lama dh plan nk buat tp x terbuat2 lg ni.. ;)

    ReplyDelete
  10. makanan yg ada kaler menarik mcm ni mmg jd pilihan anak2 kan munna.. akka tak lepas2 lagi buat apam ni.. entah bilalah nak buat agaknya..

    ReplyDelete
  11. Munna,
    Jangan kata budak2 je suka kuih u, orang tua pun suka makan sebab lembut...

    ReplyDelete
  12. teringin jugak nak buat tapi budak kat umah ni tak suka ngan apam.. huhuhu

    ReplyDelete
  13. comel la apam dot dot 2...nama pun comel gak...dot dot gitu...

    ReplyDelete
  14. mesti sedap banget ni kan munna... ;)

    ReplyDelete
  15. terer munna buat..
    akak ni tau makn dan tgk ajo..
    nk baut entah bile..hehee

    ReplyDelete
  16. salam munna.. ajar cara nak buatnya boleh.. bagi kat email kita
    balqis6370@yahoo.com

    tunjuk cara sekali ya selalu baca resepi org kurang paham lah eekekkekee..

    ReplyDelete
  17. hihi dot dot, hany pun suka makan. selalu order dgn opismate.teringin ggak nak buat, tapi tak buat buat lagi ha

    ReplyDelete
  18. apam ni chantik sebab kaler maler n ada dot-dot...sayapn sukak kak..ehehehe

    ReplyDelete
  19. Wahhh siap ada permintaan tue..
    Pasni leh buat jual ler kak :)

    ReplyDelete
  20. nyam2..cantiknye...
    cma buat jadi lembik la kak munna...
    huhuhuh

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails