Sahabat Alam Maya

Monday, July 25, 2011

Terharu Rasanya

Terharu bila ada orang yang sudi nak jumpa dengan munna. Gara-gara cerita munna ke Sogo KL hari tu ada juga teman yang ingin berjumpa dengan munna. Bukan tak sudi nak jumpa memang suka sangat kalau dapat jumpa kawan-kawan blogger. 





Buat teman-teman ...nanti kalau munna turun KL. InsyaALLAH munna bagitahu awal-awal ye. Memang nak sangat berjumpa secara realiti kawan-kawan alam maya ni untuk mengukuhkan lagi silaturrahim.

31 comments:

  1. kalau takde aral boleh je nk jumpa2 kan kak

    ReplyDelete
  2. wah..untunglh sis..hehe ayie kt johor lh..hehe

    ReplyDelete
  3. tu la kak..lain kali dtg bgtau...
    boleh jmpe...sha pn suke je jmpe kwn2 blogger lain..

    ReplyDelete
  4. mati2 ingat munna dok KL hehe..sori tertinggal ketapi uhuhu..takpe,ada rezeki kita jumpa plak sbb izan selalu g temerloh sbb rumah kakak kt mentakab =)

    eh betul kan temerloh? tett!

    ReplyDelete
  5. Assalam,

    Orait Munna... one day I also want to meet you lah. heeeeee

    ReplyDelete
  6. hi munna,
    lely insyaAllah, kalo takde aral 28-30 ada kat KL..
    janji mmg nk soping sogo ngan prends..
    nnti kalo nk pi, leh jupe2 kan..
    heheh..

    ReplyDelete
  7. harus bagitau Munna...blh set time..boleh ngombrol2..hehehe

    ReplyDelete
  8. Kelu tak lidah bila bertemu teman maya agaknya ye munna....

    ReplyDelete
  9. hermm x pe dik nak buat mcm mana kan .. kdg2 tuu masa x mencukupi kan .. akak pun kalau ke KL susah nak cakap kat kawan2 nie .. dah lah x pandai ngan selok belok KL .. harapkan adik yg duk rawang huhuh x nak nyusahkan dia je ..

    ReplyDelete
  10. betul tu len kali kalau nak turun mana2 tempat inform awai2 mesti leh ngedate...! ramai blogger nak ajak ngedate2 tau..

    ReplyDelete
  11. jeles la..
    tak dak sapa teringin nak jumpa saya..
    heheheh

    ReplyDelete
  12. klu dapat jumpa dgn teman2 maya pastinya rasa seronok..

    ReplyDelete
  13. mestilah nk jumpr kak munna..kalo cma pon nk jugak jumpe kak munna..jauh dtg tu..sekali sekala turun kl mmg nk "jumpa-jumpaan'..

    ReplyDelete
  14. cadangan jumpa kawan2 maya tu mrmang bagus ..
    kesempatan yg ada dpt menjalin ukhuwah di alam realiti..moga bermanfaat..

    ReplyDelete
  15. hye , blogwalking jap .
    tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
    tq :)

    ReplyDelete
  16. MUNNA.......

    rasanya dah hampir seminggu ayu tak jenguk sini, atau munna kurang update blog??

    rindu sangat2 tau...
    munna..
    wah,, ke KL?
    best2.....................

    PS"agak2 dalam thn nie kita bersua tak?

    ReplyDelete
  17. sOgO tgh sale nie... hehehehehe

    mmg bestkan kalau dpt jumpa betul². bilalah kita dpt jumpakan kak munna.

    ReplyDelete
  18. saya pun teringin jumpa munna..next time ckp tau kalau turun Sogo...

    ReplyDelete
  19. mmg best jumpa kwn maya..akak da rasa..malu2 pun ade masa mula2 jumpa..tapi disebabkan akak ni ramah..dorang ramah gak..heheh

    ReplyDelete
  20. hihi,itulah kak kan,ada rezeki,mesti rasa nk jmpa jgak.

    ReplyDelete
  21. ha tu la kakmunna, ramai yg nk jumpa ha...

    ReplyDelete
  22. Mesej kat FB saya:

    Azie Azah

    Mana tahu, kot bleh duduk semeja sembang-sembang!

    Control ~ Option ~ Shift = Command...!

    ReplyDelete
  23. nanti kalau singgah putrajaya jangan lupa bagitaw yer. boleh kiter jumpa plak. :)

    ReplyDelete
  24. wah best tu ada orang nak jumpa , tak semua orang dapa peluang cam tue kak..

    ReplyDelete
  25. Klu pi mana2, mmg seronok kan klu dpt jumpa kwn2 blogger. Cuma tu lah..kekadang segan plak nk canang awal2 kita nk kemana2..kang apa plak kata org2 yg x sebulu dgn kita tu..

    Tp, klu dpt respon mcm munna ni, mmg terharu la

    ReplyDelete
  26. Munna teringin jugak jumpa munna, tapi sekarang dah jarang2 pergi temerloh

    ReplyDelete
  27. kak best juga jumpa kawan pastu g soping sama-sama kan:)

    ReplyDelete
  28. he..he.. lain kali muna datang inform ya.. boleh kita jumpa nak geget pipi yasmin he..he..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails