Sahabat Alam Maya

Tuesday, July 26, 2011

Chicking Tak Boleh Lagi Lawan KFC

Hari tu ada cerita pasal munna nak makan kat Chicking kan... Akhirnya tercapai juga hasrat tu... Tapi seriyes munna katakan masih belum boleh lawan KFC lagi. Rasanya ayam kat Chicking ni rempahnya pak arabnya kuat sangat lagi-lagi dekat kentang putar dia.

Set Chicking... ingatkan nak makan di sana tetapi kerana terlalu ramai orang maklumlah baru di buka munna tapau makan di office je. Pekerja di Chicking ni semuanya import dari Arabi baru trainee pekerja local.

 Satu set ala-ala snack plate di KFC 


 kentang putar dan coleslaw size dia lagi besar dari kfc



Pop corn percuma untuk pembukaan Chicking di Temerloh


Semuanya munna kena bayar RM 11.50 aje.... yang bestnya takde gov tax lagi

30 comments:

  1. kira murahlah tu..
    Gov tax pun Xde..bestnye..
    tp rasanye kat sini takde lg kut..
    Tak pernah nmpk..

    ReplyDelete
  2. lapar la kak Munna tgk ayam tu...huhuhuhu....

    ReplyDelete
  3. keh keh~~kalau ayam goreng takde yang ble celen kfc lagi~yang paling hampir pun ayam goreng mekdi~~

    ReplyDelete
  4. x penah try lg...ooo so kfc lg best la ye kak ?

    ReplyDelete
  5. lorr...bau Pak arab ekkk..tak moh makan arr...nanti terkenang2 palk pak arab di sinunnn..tp kan kak, mmg besau giler bekas coselaw tu

    ReplyDelete
  6. oh ini mcm versi KFC arab yer munna..kat tempat akak pun ada.. MFC.. siapa ada nasi arab lagi.. mmg rempah dia terasa sikit kan..

    ReplyDelete
  7. Hmmm murah gakler kak..
    Nampak cam sedap :)
    Siap dapat free gift lg :)

    ReplyDelete
  8. baru2 lagi...mmg x kena gov. tax...tak lama lagi..ada la tu.. ;)

    ReplyDelete
  9. eh..first time dgr Chicking ni kat blog Munna ...

    KFC mmg sukar dilawan kan ? ;)

    ReplyDelete
  10. munna..
    kat area ayu nie entah dah buka ke belum tak tau lah>>

    suka sangat2 sbb ianya bakal bersaing dgn produk luar kan>

    ReplyDelete
  11. ngidam kfc lps tgk gmbr2 ni. huu

    ReplyDelete
  12. first time dengar nih. kat mana ni ehh

    by the way, salam kenal. follow your blog:)

    ReplyDelete
  13. hhmmm..murah..cam best je..nk cuba jugak..tp kat cni belom jumpe lg..

    bestnye x de tax..hahuahua..=D

    ReplyDelete
  14. murahnyeee...takde lak kt sini chicking ni..kalu ade harus jugak terjah ni...

    ReplyDelete
  15. suruh bukak kat sg buloh 1..hehe

    ReplyDelete
  16. ouh nampak sedap kan munna..walau takleh lawan KFC, time² puasa terliur jugak tengok ni..ehehehe (heippp sila puasa) hehe :P

    ReplyDelete
  17. Tak pernah try ni, harga lagi murah ke mahal dari kfc kak?

    ReplyDelete
  18. sedapnya munnah..macam makan kfc..

    selamat menyambut bulan ramadhan..moga kehadirannya menceriakan hati kita..ameen

    ReplyDelete
  19. salam munna..
    selepas tengok youtube hal KFC, tak teringin nak mkn lagi.walau pun insiden tu boleh di kawal pengurusan..nak dpt kepercayaan lagi penonton video tu susah..

    ReplyDelete
  20. apa2 pn best kalau murah,kira bedal je kalau yana

    ReplyDelete
  21. first time dgr ni...kt port klang ade x eh??-_-'

    ReplyDelete
  22. baru buka, mesti ramai ni..iyalah x lama lagi posa.

    ReplyDelete
  23. bukalah kat Putrajaya..leh tukar2 selera hehee

    ReplyDelete
  24. kenapa saya baru festaim dgr ek?

    ReplyDelete
  25. KFC paling sedap.. tapi ayam mcD pun best jugak...

    ReplyDelete
  26. nak try jugak la,sebab izan suka mencuba hehehehe...

    kena ke temerloh la paling dekat nampaknya hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails