Sahabat Alam Maya

Tuesday, July 19, 2011

Nak Pergi Shooping Raya!

Hari ini munna sibuk nak siapkan semua kerja sebab esok munna dah pohon cuti sebab nak turun KL untuk shooping raya kami anak beranak. Jadi semua kerja perlu munna siapkan hari ini juga. Malaslah ada kerja yang tak siap nanti menyusahkan member opis yang lain pula.

Esok dah plan nak ke Sogo dan KLCC pergi pun siap konvoi dgn family kakak munna. Esok memang shopping sakan jawabnya. Munna memang suka siapkan semuanya awal-awal nanti bulan puasa dah tak payah pening nak pergi shopping. Jom sapa nak ikut munna esok.....

41 comments:

  1. waahhh..beshnyer dah shopping baju raye..!!! :)

    ReplyDelete
  2. Bestnya munna .. nak ikot bole??

    ReplyDelete
  3. wah...wah...wah..seronoknya...nak ikut..!! :P

    ReplyDelete
  4. beul la..
    nak shopping bulan2 posa nanti penat..kesian anak2...

    ReplyDelete
  5. weee...syioknye nk shopping raya..nk ikut.. :D

    ReplyDelete
  6. selamat bershopping munna...yang penting jangan membazir..

    ReplyDelete
  7. wahhh...shopping raya samapai ke KL gitu..org KL pon lom shopping2 lg ni

    ReplyDelete
  8. BESTNYER...
    LYA BLN POSE NI BARU SHOPPING RAYA..TU PON JUST NK BELI UTK ASYA JER..Y LYA DH TMPAH BAJU.. KALO BELI PON KSUT J LA KOT..PSTU T-SHIRT & SLUAR FAIN...

    TP LYA ADA SHOPPING DRESS SYA KOT ONLINE... ERMM LEBIH RILEKS..LG PON KAIN DH TGK KAT LUAR..TU Y BERANI SHOPPING..KAT LUAR HARGA DRESS TU 78++..BELI KOT ON9 BRU 39..BYK TU BEZA..

    SLAMAT BSHOPPING MUNNA..LYA TURUN KUANTAN J..PTENGAHAN PUASA KOT..TGU SALE DULU..HEHEHE

    ReplyDelete
  9. 3hari lepas dah shpping raya....hehe.sogo ok juga kak, kak try p Jusco Midval ada sale byk juga...2minggu sale.hehe


    Jemput ke Contest Aku Berpuisi =)

    ReplyDelete
  10. betul kak.shopping b4 puasa sng gak.nnt time puasa xla pnat nk cari brg2 kan.

    ReplyDelete
  11. Nyopping hari rabu..
    wah..bijak2...
    kalau hari minggu mmg sesak kat sogo tu kan...mak yun cakap, 'macam ulat t_ _k dah gayanye..kihkih :P

    ReplyDelete
  12. Kakak jauh bolehlah munna ajak ikut shopping, kalau kakak dekat berani ke nak ajak sama...:)

    ReplyDelete
  13. waa bagusla kakmunna ni, tapi betul la kan, dah ada anak ni better sediakan awal2 kan, tak la kelam kabut. then beruntung kan boleh dpt yg murah2 kan...

    ReplyDelete
  14. syok nye..nk g ari sabtu ni..nk g sampeng..org kate klu nk bli kaen pasang kt sane harga berpatutan..

    ReplyDelete
  15. nk kirim...hehe,sakan la tu nanti...biar alah membeli tapi menang memakai,belanja scr berhemah...

    ReplyDelete
  16. nak ikut sebab amy x shopping raya lagi..

    ReplyDelete
  17. amboi..soping kat KL dia..hehhee

    belikan baju mek sarah selai..hehhe

    ReplyDelete
  18. selamat bershopping...
    klu buat persiapan awal spt membeli belah lebih dulu tentu tidak kelam akbut nanti..

    lagipun bulan ramadan boleh beri laluan pd benda2 lain pula..

    selamat membeli belah..

    ReplyDelete
  19. Amboi Munna...jauhnyer shopping raya..dr Temerloh turun KL yek..akak yg dok Klang nie pn boleh bilang jari brp kali turun KL.Bukan aper malas nak bersesak-sesak kat sana tambah2 lg susah nk cari parking & x sanggup nk ngadap jem.Tp ok gak dtg KL weekdays ...kurang sesak klu nak dibandingkn weekend kan:-)

    ReplyDelete
  20. nor dah 60% settle barang kids..yang lain belum lagi.

    ReplyDelete
  21. kakNo br beli baju melayu abgLan dan kakNo br..anak2 takde kaler same la plak..belum sampai lg katanya..takpe la slow2 kita cr..selamat menyoping ya munna..

    ReplyDelete
  22. dilla pun da beli sket2 brg2 raye..tp byknye beli baju anak jek la..huhu

    sori munna lame tak singgah sini ye..

    ReplyDelete
  23. wah...kak munna..sampai turun kl you...
    selamat berjimba bersopink2..

    ReplyDelete
  24. wow..shoppingdi kl

    kita dah siap shopping semua
    tgl bj kurung tak jahit lg..huwaaa

    ReplyDelete
  25. qema pun xsoping apa pun lagi tuk raya ni hihi..selamatbersoping ye kak

    ReplyDelete
  26. senang kalu dah siap b4 puasa..





    tapi kan, nnt tgh pose, mesti nak jejalan lagi kan..

    ReplyDelete
  27. tahun ni tak dapat nak shopping kat KL.
    rindu lak suasana kat KL time puasa..

    ReplyDelete
  28. Wow! Shopping raya!

    Baguslah bersedia dari awal. Nanti bila tiba Ramadhan, sibuk bertarawih dan sebagainya...

    Jaga-jaga dengan beg duit ya...

    Sebal: Bahasa Indahnya ialah Kesal...!

    ReplyDelete
  29. waaahhhh..!!!
    shopping, the best theraphy for woman he..he..
    tapi saya sejak dok KL 3 tahun ni gi Sogo 2x jer tu pun ter pergi..
    tak tau napa x suka kat sana..
    better gi sunway pyramid & midvalley..
    munna jemputlah singgah rumah kalau sampai KL dekat dengat One Utama & Ikea

    ReplyDelete
  30. iya bagus siapkan awal2...apalagi time sale ni..
    selamat bershoping munna..

    ReplyDelete
  31. wahhh..bestnya..
    sy blm smpt lg nk shooping2 raya ni..

    slmt bershooping..=)

    ReplyDelete
  32. kak munna NF
    selalu je lepak
    area sogo tuuu..
    waaaaaa...shoping tuu..
    beli lahh ole2 tuk NF..
    hehehehe..
    belumm beli lagi..
    seyes jeles..ekekeke

    ReplyDelete
  33. wAHHH SEMANGAT TUL AKAK YE :)
    TAPI TAKPE SIAPKAN AWAL2 SENANG, NANTI TAK KALUT KAN.. :)


    SELAMAT BERSHOPING :-)

    ReplyDelete
  34. bestnya....saya ni bila nak shopping...tunggu gaji la gamaknya...huhu...

    ReplyDelete
  35. awal nya shoping..nak ikut..!

    ReplyDelete
  36. Akak pun apply cuti minggu depan nak gi shopping raya. Nanti bagitau kat mana ada sale yer..

    ReplyDelete
  37. wah seronoknya shopping..betul tu,siapkan kerja then bley shopping dgn hati yg tenang =D

    ari tu izan g sogo pun mmg tgh sale,hari bekerja pun ramai sgt org..blom lg btol2 sale raya huhu

    ReplyDelete
  38. Luar KL mana barang murah? Abah tak sanggup lah g KLCC pasal hari-hari lalu situ, beli barang taklah pasal duit ada berapa je, harga dahlah mahal sangat..Sogo tgh ada promotion ke??

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails