Sahabat Alam Maya

Thursday, March 22, 2012

Makan-Makan Di Marrybrown Bera

Ahad lepas munna dan family balik kampung en abang di Bera. Malam tu sebelum balik Temerloh singgah dulu di Marrybrown untuk menjamu selera.... bandar kecik macam ni pun ada Marrybrown dah... kat Temerloh yang bandar besar ni pun baru je dalam pembinaan bangunan Marrybrown ni.

Pandangan dari jauh Maryybrown Bera. Memang besar dan luas .. parking pun mudah dan banyak.


Menu yang diorder untuk anak-anak munna ialah mushroom soup, french fries dan cheesy bun.


En. abang munna order porridge ni .... masih tak boleh lawan bubur McD lagi...



Munna dan anak buah sorang lagi order yang ni.... aduhai dlm gambar kemain lagi ...sampai depan mata tak menaikkan nafsu makan langsung.


Air pula nescafe ais, nescafe float dan orange jus yg masam...

Walaupun menu so so je..tapi dekorasi kat dalam tu memang menarik dan kemas ...playground untuk anak2 pun ada jadi kira selesalah kalau makan kat sini. Kalau balik Bera mesti singgah sini punya

9 comments:

  1. Awat cinonit beno ayamnya??? Fries yang banyak kan.. sampai kembung la makan fries tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. Kakak pun lebih suka bubur McD...

    ReplyDelete
  3. akak pun suka dekorasi di MB.. dah lamanya tak makan di MB.. klu makan selalu akak nak ddk tempat yang berbuai wp sellau susah nak makan klu ddk situ.. he..he..

    ReplyDelete
  4. sy pun kalau dah jemu kfc mcd masuk jugak meri brown nih..selalu amik set beger oklah sedap :)

    ReplyDelete
  5. selalu lalu jek tak pernah singgah kalau balik temerloh

    ReplyDelete
  6. dkt dgn tempat keje nadia...sebelah pjbt belia dan suka bera..:)

    ReplyDelete
  7. Banyak pilihan makanan . Tapi siap duit je.

    ReplyDelete
  8. waduhh...x pernah lg try meribrown bu..
    tgk mknn cm sedp jer..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails