Sahabat Alam Maya

Wednesday, March 7, 2012

WW : Dear Salary


Jawab...jangan tak jawab....

21 comments:

  1. ngeh ngeh...
    kampeni, sila jawab.. :)

    ReplyDelete
  2. huhuu yang u mmg susah nak naik ya

    ReplyDelete
  3. kalau gemok boleh lagi nak jawab. kalau pendek. hurmm kna redha sbb dah kejadian Tuhan. apa pon syukur. hihi

    ReplyDelete
  4. hehe.. semua naik.. gaji ke super tuler

    ReplyDelete
  5. kuasa menjawab persoalan itu bukan di tangan kita kan muna..

    ReplyDelete
  6. hihihii salary mmg payah nak grow up ;P

    ReplyDelete
  7. yela kan.sume brg lain naik..:(

    ReplyDelete
  8. hehehe...employee mmg dah super rajin, tp coz of company kedekut, tu la naik naik tu, kan?!hahaha!

    ReplyDelete
  9. haha...bila dia membesar sikit..yg lain2 pun turut membesar sama....bukan menurun..huhu....

    ReplyDelete
  10. ekeke..apa lagi, tanya bos cepat..:p

    ReplyDelete
  11. Kihkihkih betoi ini kena tanya bos :)

    ReplyDelete
  12. salary kita xpenah naik,kekayaan bos je yg naik setiap hari kak.

    ReplyDelete
  13. kunjungan balas
    salam kenal

    gelak je tengok kartun tu
    memang yg dah tinggi tu...tak kan turun2 punya.

    ReplyDelete
  14. sila jengah ke sini..
    http://mummyayu.blogspot.com/2012/03/okdah-randomorg-dah-and.html
    dan sini
    http://mummyayu.blogspot.com/2012/02/senarai-penuh-semua-little-chef-yg-join.html
    :-)
    ma acih!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails