Sahabat Alam Maya

Friday, March 30, 2012

Glamerlah Blogger Kak Ieda Herbalife Ini


Wah glamernya blogger Kak Ieda ni. Nampaknya semua kenal dengan Kak Ieda ye. Sebenarnya Kak Ieda lah blogger yang bagi munna kupon diskaun untuk tiket masuk ke Gambang Waterpark hari tu. Munna jumpa Kak Ieda kat tempat kerja dia di University College Shahputra untuk collect kupon tu. 

Tapi sayang dapat jumpa sekejap je... kalau tak nak juga culik Kak Ieda kejap angkut sekali pergi Gambang. Kak Ieda secara reality nya sangat lah lemah lembut, peramah dan juga cantik orangnya. Lain kali kalau munna turun Kuantan nak jumpa dan borak-borak lebih lama dengan Kak Ieda.

18 comments:

  1. best nye dpt jmp kak ieda blogger tkenal..hehe

    ReplyDelete
  2. Satu negeri, senang jumpe kan Kak Munna n Kak Ieda, Kalau ke Putrajaya, jgn lupe dgn blogger tak famous bernama eMMe, heeee~

    ReplyDelete
  3. wah! Dah jumpa dgn ieda ya. Rasanya ni baru pertama kali kak yus tgk wajah munna dlm gambar pada jarak dekat . Chinese look lah munna ni. Comel!hehe

    ReplyDelete
  4. haah, pernah jalan2 kat blog akak ni....best eks leh jumpa dia
    :)

    ReplyDelete
  5. aloor menggunung nyee memuji munna nie , naik malu lak akak .... tkasih sekali lagi sudi jumpe akak disini ..
    alahh x seberapa pun kupon tuu dari x der nak buat ape2 kan .. pun still ada 2-3keping .. bila tahu munna nak ke gambang terus akak teringat nak bg munna kupon tuu .. ;)

    seronok sgt2 jumpe munna dan family , sayang x dpt lama .. aah kalau ada masa sure kita jumpe layie dik .. kali nie akak bawak pusing2 kota pekan .. ecehhhhhhhh ;)

    ps : aah malunyee sbb ramai kenal .. lepas nie entry akk dan munna lak ;)

    ReplyDelete
  6. Nampak gambar kakak dah tahu itulah blogger ieda. Kakak setiap hari masuk blog dia Munna... Ha... ada lagi couponnya kalau kakak dekat nak juga ngendeng Munna..

    ReplyDelete
  7. wah seronoknya..dapat jumpa blogger & dapat kupon diskaun lagi..dua2 cantik:)

    ReplyDelete
  8. wah kak munna bestnya dapat tiket free masuk gambang waterpark! jeles nie
    haha

    ReplyDelete
  9. ps ; munna kabel tuu yg duk cari .. baru teringat dlm kotak rupenya dan kotak nye ada di kolej huhuh

    ReplyDelete
  10. memang manis Kak Ieda tukan..Munna pun manis jugak...teringin nak jumpa..kalau dtg KL roger2 tau..

    ReplyDelete
  11. seronok ada blogger macam kak ieda....

    ReplyDelete
  12. oo..kak ida herbalife..
    pemes gak akak ni..untungla kak munna.. ^^_

    ReplyDelete
  13. hehehe... tu la. boleh jugak la jumpa kak ieda ni kalau turun kuantan.

    ReplyDelete
  14. Munna.. sya ada tag munna join GA zack monavie.. mana tau leh dpt sebotol monavie nanti.. jom ramai2 kita join :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails