Sahabat Alam Maya

Wednesday, March 28, 2012

WW : Mandi Manda Sampai Kecut


Hari ini munna kesini dengan family untuk mandi manda berendam sampai kecut kulit ye....

17 comments:

  1. sila buat laporan bergambar ya nanti..ekekeke

    ReplyDelete
  2. teringinnya nak sampai situ...

    enjoy yer munna...

    ReplyDelete
  3. kalu lebly siap demam kalu mandi manda nieh..wuuu

    ReplyDelete
  4. bestnye...dah lamer xbermandi manda bagai...

    ReplyDelete
  5. Wow.. ke gambang ke..
    Selamat bermandi hingga kecut kulit!!
    ^^_

    ReplyDelete
  6. have fun munna dan anak-anak..

    ReplyDelete
  7. Peh ni bolehla tengok gambaq bebudak berendam kat situ eh? :)

    ReplyDelete
  8. wah...time org kerja macam ni...?

    mesti best kan..tak ramai orang..huhu... :)

    ReplyDelete
  9. best tu gi mandi manda sampai kecut...

    ReplyDelete
  10. syoknyeeeeeeeeeeeeeeeee
    nak itut !!!!

    ;))

    ReplyDelete
  11. wah selamat bersenorok kak!!
    jangan sampai kecut tak kembang2 dah
    ":)

    ReplyDelete
  12. wahh! best tak?
    tak penah gi lagi..
    bile saya nak sampai sana ni, hehehe...

    ReplyDelete
  13. seronoknya kakmunna, time tgh minggu ni, kompom tak full kan

    ReplyDelete
  14. syok tu munna.akk dh pgi cuti sek dulu tp manusia rmai btul ;D

    ReplyDelete
  15. kena tunggu azfar dah boleh jalan baru blh mandi. aiseh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails