Sahabat Alam Maya

Tuesday, February 7, 2012

Big Aplle Tunggang Terbalik

Baru-baru ni ke Mentakab Star Mall sebab nak merasa donut Big Apple. Punyalah ramai orang kat sana dan yang beratur nak membeli pun punyalah panjang. Ini kiranya first time munna merasa donut Big Apple ni.


Pilih macam-macam perisa dan yang warna warni. Munna tapau je nak makan kat rumah 


Tapi sayangnya ... beginilah rupanya bila bawa balik rumah. Gara-gara Yasmin baling kotak ni habis tunggang terbalik donut kat dalam kotak tu. Donut Big Apple memang sedap dan gebu je bila masuk mulut. Munna suka yang ada cheese kat atas tu... 2 ketul munna belasah sorang je

12 comments:

  1. suka big apple, sampai macam tu sekali dia baling :')

    ReplyDelete
  2. ingatkan tungang terbalik sebab apa..
    memang sedapkan..slrrpp..nak buat sendiri,tak pandaila pulak..

    ReplyDelete
  3. ari tu pergi starmall ni just makan mcD je, teringin jugak nak merasa big apple tu tapi sbb perut dah kenyang tak jd beli, lain kali datang nak try jugak la

    ReplyDelete
  4. ler...
    yasmin mengamuk ker duk baling2 tue..
    xper kak..
    tetap sodap walaupund dh xdek bntuk donut:p

    ReplyDelete
  5. awat dia baling..
    mengamuk ka??

    ReplyDelete
  6. hany kureng sket donut hehehee;)

    ReplyDelete
  7. Kat Penang ni dulu pun masa mula2 bukak, hari2 kena beratoq kalau nak beli. Dah masuk berapa tahun ni, lengang ja dah, nak menari joget kat tempat pilih nonat tu pun boleh, hehe.

    ReplyDelete
  8. hoh yasmin baling !! .. ekekke ngamukk ke munna ;)

    ReplyDelete
  9. ha ha ha...tapi kesedapannya masih terasakan...

    ReplyDelete
  10. Ya Allah, tunggang terbalik sungguh..kih3, wey ramainye org beratur nak beli donut..last2 aii beli kat pasa tani je hari tu..hihiks..nt nk beli jugak la bila2..Insya Allah :)

    ReplyDelete
  11. Setakat ni tak berpeluang lg akak nak ke star Mall mentakab tu, baru ni balik Temerloh pun sekejap sgt..

    ReplyDelete
  12. huhu..
    comot dah donut tu...cma blm penah rase lagi big apple ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails