Sahabat Alam Maya

Monday, February 27, 2012

Sempat Lagi Shopping Handbag Di Langkawi

Last day di Langkawi sempat lagi munna jalan-jalan sekitaR kedai-kedai di Pekan Kuah. Tengok harga handbag di sana dengan harga di Temerloh ada beza juga... jadi rembatlah satu.


Ala yang biasa-biasa je... tak mampulah nak pakai yg mahal-mahal tu


Handbag baru munna diimport dari Langkawi.... kenangan dari sana.

14 comments:

  1. cantik henbeg baru munna :)

    sy pun kalau jln2 mesti nak beli somting utk kenangan..bila pandang je brg tu terus ingat tempat yg pernah pegi :)

    ReplyDelete
  2. dah namanya orang pompuankan..hihi

    ReplyDelete
  3. cantik la handbag munna taww :)

    ReplyDelete
  4. warna creme kna jg leklok tu... cntik mcm taste akk juga tu, munna

    ReplyDelete
  5. hye sis owh last gi langkawi thn 2006.mmg rcg nak gi hujung tahun ni naik lagi cable car(wpun gayat) hehehe

    owh nice taste.cantik warna beg tu sukalah!alah brand x penting,janji byk poket/compartment nak asingkan macam2 brg,nak letak kunci,nak letak compact powder dan lipstick hehhee

    ReplyDelete
  6. kalau duty free mesti le harganya berbeza kan, rugi kalau x rembat...

    ReplyDelete
  7. Handbag kenang2an gituuu..:)
    Memang tak dek handbag kaler cerah..banyak itam2/gelap jekk..huhuhu

    pe2...memang cantik handbag tu..lembut je kalernya..sesuai dengan tuannya..;)

    ReplyDelete
  8. comel je h/bag tu.. kaler cream sng nk match dgn smua kaler baju

    ReplyDelete
  9. wahh cantek nya handbeg kak munna. utk jannah tak ada ke?? hehe

    ReplyDelete
  10. yang penting cantik dan ada ciri2 yg kita mahu mcm byk poket ke,besar boleh sumbat mcm2 brg...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails