Sahabat Alam Maya

Tuesday, February 21, 2012

Patutlah Kena Potong Jumlah RM Dari Buffered Earning


Pelik juga munna kenapalah jumlah duit dari BE munna berkurangan... rasanya 2-3 hari lepas check dah terkumpul RM 8 .. hari ni check dah turun RM 4 je. Rupa-rupanya membership status munna dah berubah dari Glitterati menjadi Ordinary.... munna pun tak tahu apa sebabnya boleh jadi macam itu. Jadi untuk mendapatkan kepastian munna dah hantar pun ticket ke Nuffnang..  Cuma tunggu pihak Nuffnang ballas balik je  ticket yang munna hantar tu.

19 comments:

  1. sy ni lg sedeh x penah dapat pon BE :( tp status gliteratti sokmo

    ReplyDelete
  2. Munna ada letak iklan lain kut.akk dulu pun macam tu.baru nk acah2..dia dah odinery.takpun msalaah teknikal..

    ReplyDelete
  3. Kena lebih sikit kerja munna ye..

    ReplyDelete
  4. oh.. boleh pulak kena potong ye munna.. kita tunggu jawapannya nanti..

    ReplyDelete
  5. eh cmne status bleh berubah eh...nnti bgtahu gak eh kakmunna

    ReplyDelete
  6. kalau tukar pun dia ambik duit gak?buruk siku ni.

    ReplyDelete
  7. oooo boleh potong memotong yer,dah tu potong 50% mana boleh kann.... mama punya blog masih glitteri tapi be geli2 nak datang,..

    ReplyDelete
  8. skrg ni kerap baca pasal nuff tarik balik status tu..

    hmm..sabar ye kak..kite tunggu respon dr nuff..

    ReplyDelete
  9. Boleh plak mcm tu..mcm2lah nuffnang ni..
    Moga dapat kembali RM4 tu..

    ReplyDelete
  10. dulu dela pernah jadi sekali... sbb buat en3 yes malaysia.... skrg dh buang.... :(

    ReplyDelete
  11. erm...nape erk???YM pun masih baru lagi dlm duani Nuffnang ni...byk lg kene belajar

    ReplyDelete
  12. oh ye ke akk blur skit bab2 be ...jrg check kat nuff tuuuu

    ReplyDelete
  13. dni pun pernah jadi cemtu dulu.. tapi skang.. walaupun glitterati, dari last year lagi dni tade BE :'(

    ReplyDelete
  14. tertanya2 gak kenapa...

    nanti syer yer munna

    ReplyDelete
  15. aha kan mcm mana status tu boleh bertukar yea? jannah pon konpius nie :

    ReplyDelete
  16. sblm ni pun status nuff izan jadi ordinary sbb blog contest tak aktif. lepas removekan iklan kat blog tu...status kembali glitterati.

    ReplyDelete
  17. nanti bgtau tau apa Nuffnang cakap ye..nak tau jugak ni..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails