Sahabat Alam Maya

Wednesday, February 15, 2012

3 Hari 2 Malam Di Haszlena Homestay Langkawi


Selama di Langkawi munna menginap di Haszlena Homestay.Memang selesa dan bersih rumah ini. Owner pun sangat baik dan lemah lembut je. Munna tak sempat nak snap gambar dalam homestay ni. Maklumlah masa check in badan semua dah penat terus ambil port masing-masing dan tidor dulu sebelum aktiviti seterusnya di lakukan.

Lain kali bila nak ke Langkawi lagi munna memang akak sewa homestay dengan kakak Haszlena ni... lain kali nak sewa rumah yang ada aircond pula baru selesa rasanya nak tidor malam sebab cuaca kat Langkawi panas lah. Sewa bagi homestay tu adalah RM 300 untuk 3 hari 2 malam dan kemudahan dan kelengkapan pun semuanya cukup dalam tu. 

Bagi yang tercari-cari homestay di Langkawi bolehlah lihat kat blog Haszlena Homestay

23 comments:

  1. RM300 utk 3 ari 2 mlm?? Berbaloi2 tuh! Nnt klu mak nk kesana, blh la roger tuan homestay tuh

    ReplyDelete
  2. murahnya..yg pnah ssl mnginap rm250 smalam... ok sgt2 la hmstay tu, syg tde gmbar blah dlm

    ReplyDelete
  3. Wah boleh tahan harganya..amy rasakan duduk homestay lagi best dari duduk hotel..time amy pergi hari tue just stay dekat hotel je..x best langsung

    ReplyDelete
  4. konsider murah tu rate utk 3 hari :)

    ReplyDelete
  5. Pergi ramai2 memang bagus sewa rumah camtu kan, baru la selesa. Memang berpatutan harga tu.

    ReplyDelete
  6. eh, saya pon dah booking homestay ni. nak pegi time cuti sekolah bulan 3 ni kak! bawak mak ayah semua.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg murah dah sewanya tu..nmpak rumah pun besar tu..cuma kalau ada aircond lg selesa kan..

      Delete
  7. berbaloi2 RM 300 utk 3 hari 2 mlm tu...

    ReplyDelete
  8. janji penginapan selesa kan dik
    akak tu je yg penting dan transport ada utk kesana kemari ;)

    ReplyDelete
  9. aida yang dok perlis ni pon xp lagi langkawi lagi. adeh. -__-

    ReplyDelete
  10. akak pernah booking tp last minute cancel.. melayang duit,.. nak p langkawi konvoi tp tersondol india mabuk jatuh motor... alamat balik semula aaar rumah, tp nasib baik x da sesapa yg cedera...

    ReplyDelete
  11. BERBALOI LA YA, rm300 BLEH DUK RAMAI

    ReplyDelete
  12. murah tu..selalunya sehari semalam pun cecah 200 tau...

    ReplyDelete
  13. duk homestay best sbb rasa mcm rumah sendiri,,hehe

    ReplyDelete
  14. menarik 2 kak.hari 2 family jat nk g langkwi tp last min..susah jgk nk cari htel, sbb nk g ramai2 kan.

    ReplyDelete
  15. Harga berbaloilah utk 3 mlm..
    duk ramai2 oklahkan...

    ReplyDelete
  16. Harga berbaloilah utk 3 mlm..
    duk ramai2 oklahkan..

    ReplyDelete
  17. oklah rega dia..lenkali boleh stay kat sana bila pergi langkawi lagi

    ReplyDelete
  18. okeh..yg ni buleh dikira murah.. ssh nak dpt harga homestay camni..

    ReplyDelete
  19. Murah sangat dah tu kak, berapa bilik ye?

    ReplyDelete
  20. sy ngaa survey homestay kt lgkawi..skali jmp homestay nih...tgk review blogger lain...majoriti ckp best so sy nk book utk bln 8 nih..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails