Sahabat Alam Maya

Wednesday, February 29, 2012

WW : Tanda Kenangan Dari Langkawi


Fidge Magnet dan Key Chain yang di beli di Langkawi sebagai buah tangan

P/s : Ada beberapa FM Langkawi lagi,...  mungkin akan di layangkan kepada beberapa pengomen yang setia mengomen di blog munna ini 

8 comments:

  1. i pon tak sabar nak gi langkawi 2 minggu lagi...

    ReplyDelete
  2. Amboiiii..banyaknya keychain tu munna!

    P/s: Last week kan munna, mak pi menkatab tu. Konon2 nak p star mall tu lah. Jenuh pusing2 1 menkatab tu, x jumpa. Sudahnya, balik dlm keadaan hampa..:(

    ReplyDelete
  3. kak Munna, adakah saya pengomen setia kak Munna, heeee~*perasan....hahah!!

    ReplyDelete
  4. fm&keychain mmg ole2 wajib di beli kalau berjalan :)

    nyumssss rasa nak mkn je ole2 munna tu hehe

    ReplyDelete
  5. Cute.bila la agaknya diriku ini boleh jenjln g langkawi.huhu

    ReplyDelete
  6. wah...bnyk gak akak borong... :)

    eh..kalau sy pun..sure beli bnyk2..hehe.. :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails