Sahabat Alam Maya

Monday, December 12, 2011

Lepak-Lepak Sambil Makan Kerepek Pisang


Memang sedap bila cuaca hujan petang-petang ni... mulut pulak kunyah kerepek pisang ..pekena dengan kopi o .. mata mengadap blog sambil blogwalking... Ini gara-gara bos takde kat opis lah petang-petang ni... mood nak buat kerja pun dah ke laut.  Lepas blogwalking nak layan korean drama pula....

19 comments:

  1. sedap..

    sini pun hujan..
    td kwn dtg bawak jemput² bilis..
    punyela sdp, abes licin sekejap aje..
    hehehe.. ujan² gini sumenye abes dibedal!

    ReplyDelete
  2. Err munna..aritu mak kata mak x pernah tgk drama korea kan?? Ingat x? ingat x?

    Huaaa..tahukah munna, sekelip mata je Allah tu balikkan ati mak!! Now, mak dah addicted tgk citer korea di TV2 pukul 5 yg tajuk cinderalla stepsister tu hah!

    Isk..

    ReplyDelete
  3. sedapnya kerepek pisang... sedap dikunyah time dok ngadap lappy. sedar2 dah abis.

    ReplyDelete
  4. sedapnyerrr...
    klya pon suka mkn kerepek ni..kalo skali ngapp.. mmg x sdr.laju j msk mulut

    ReplyDelete
  5. Sedapnyer kak..

    Dah lama tak makan kerepek pisang nieh :)

    ReplyDelete
  6. seronoknya kak...huhu..

    sy lak sekarang ni tgh curi2 BW... boss ada je dari pagi sampai sekarang.... :)

    ReplyDelete
  7. saya plg ske kerepek pisang yg nipis camni..owh sedap nya..nk g cari la esok2 :)

    ReplyDelete
  8. sedap.. makan smbil tgok tv laju ja habis..:)

    ReplyDelete
  9. kepek pisang ni kan kalau start mkn mmg lalai sesedar mau sebalang habis (kalau sylah) hehehe

    ReplyDelete
  10. feveret tu kerepek pisang.cik ina suka kerepek pisang awak, manis dan sedap : )

    ReplyDelete
  11. bestnye makan kepek.....rasanya dah lama saya xmakan menda ni kak..hehe

    ReplyDelete
  12. wahhh...layan... ^_^
    slngor coti smlm..hehe.. :)

    ReplyDelete
  13. uishh kerepek pisang nie kalau kena ngan masin tawoo dia sedap dikk buat ngunyah2 depan TV :))

    ReplyDelete
  14. amboi..bahagianye!

    dilla pun kalu bos takde jarang rajinn...malassss jek biasenye..huhuu

    ReplyDelete
  15. hummm hari tu suami dah sound.. tak da ke buat kepek pisang lagi..
    hmmm... pisang tandung putik susah nak cari.. tu yang tak terbuat tu..
    huhuh...

    bos saya tak ada di pejabat 4 hari kak! ;p

    ReplyDelete
  16. my pebret.......suka..sukaa..
    bak skit kak

    ReplyDelete
  17. sedap!!! klau dapat yg stok baru lg best, klau yang dah lama bau dia berubah sikit kan

    ReplyDelete
  18. tadi dni makan kerepek pisang from sabah :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails