Sahabat Alam Maya

Thursday, December 1, 2011

Farah Syahirah Bikin Panas Di Facebook

Macam2 sekarang ni. Dah takde rasa malu agaknya. kat FB pun saja je nak cari publisiti murahan agaknya


Semoga dia insaflah .....

18 comments:

  1. gambar seksi ke?
    hmm ari tu duk baca facebook budak perempuan melayu duk mencarut2 marahkan datuk yg sakit...ntah apa2 lah budak2 skrg ni...
    mmg tak takut tuhan...

    ReplyDelete
  2. apa case di syahirah ni dah buat munna?? Ketinggalan airbus sungguh mak 2-3 menjak ni. Sian mak kan! Kihkihkih..

    ReplyDelete
  3. BUKAN SAJA GAMBAR SEKSI..SIAP DGN VIDEO LAGI DIA TEPEK KAT WALL DIA

    ReplyDelete
  4. Adehh, apa la nak jadi dengan budak-budak sekarang kan..

    ReplyDelete
  5. moga Allah memberi petunjuk dan hidayah...Amin..

    kecantikan tak kekal lama..

    ReplyDelete
  6. Bebudak zaman sekarang berani sungguh ya buka aib sendiri. Minta dijauhkan perangai camtu dari kita dan keluarga kita

    ReplyDelete
  7. sape die tu? fb die ape erk..
    hahahah..
    laju aje nk tgk wayang pree.. ;-p

    ReplyDelete
  8. Sallam Munna,

    Memang bebudak sekarang dah rosak akhlah, dah tak ada perasaan malu dan harga diri lagi. tapi bukan semua...

    ReplyDelete
  9. Profile FB dia bergambar hanya dengan coli saja kan? Warna pink lagi!

    ReplyDelete
  10. mcm2 la bdk2 ni..

    huu..report profile dia tu..huuu

    ReplyDelete
  11. gambo ape yg dia letak kak???gambar bogel ke....

    ReplyDelete
  12. pasal apa tu munna??kite lama tak on fb tatau apa cerita..umm ada org nak sabotaj die mungkin..tapi semua tu berbalik kepada diri sendiri..insyaAllah semoga kite semua menjadi manusia yang menjaga peribadi :)

    ReplyDelete
  13. aduhai.. mcm2 budak2 sekarang ni.. takutnya dgn perkembangan yg tak baik ini..

    ReplyDelete
  14. ooo gitu ke? mcm2 la mereka ni.maruah dah jatuh tempat ke berapa dah agaknya..menakutkan..

    ReplyDelete
  15. tk fhm kenapa dgn dia kak munna...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails