Sahabat Alam Maya

Wednesday, December 7, 2011

Duta Mamee Sedang Beraksi

 Orang lain sibuk dengan majlis akad nikah Maksu diaorang... tapi budak berdua ni tak mau diam.. terjerit, berlari dan melompat sana sini. Jadi nak kasi diaornga berdua behave bagi upah Mamee sebungkus sorang. Tapi tak kasi makan dengan perencah mamee tu masin sangat.



Kakak Meya dengan Mamee



Adik Yasmin pula dengan Mamee.

Barulah diaorang duduk diam dan aman sikit majlis tu

27 comments:

  1. betul tu munna, saya kalau anak2 kecek mintak mkn mamee ni, perencahnya saya tak bagi sekali...byk MSG tu...

    ReplyDelete
  2. mamee sedap, cik ina pun suka.comel anak ko: )

    ReplyDelete
  3. Comelnya duta mamee Munna nie...

    ReplyDelete
  4. biasalah muna..masa anak kecik2, akak pun camtu jugak.. tak senang duduk di majlis kawin apb dengan budak2..kena ada teman org2 dewasa baru sedap..
    apb dah besar sikit nanti, mereka dah faham..

    ReplyDelete
  5. Gud..mee tu leh mkn but perasanya jgn dibagi. Bnyk gila MSG tu hah. Leh berpinau2 bila pesakit migrain nih makan.

    ReplyDelete
  6. jajan yang mesti ade kat dlm laci meja hjr nih... hehe...

    ReplyDelete
  7. sama je dengan anak2 akak, time orang ramai tu la dia nak tunjuk belang... ada sekali tu dia merengek lapar..... dgn muka seposen mama keluar p khemah, mama p makan dulu dgn anak..masa tu hantar adik nikah kat rumah pompuan, malunyee....

    ReplyDelete
  8. comel dak tecik nieh..
    auuuchakkk!!!

    ReplyDelete
  9. lama saya tak makan Mamee tu...best woooo, goncang dgn perencah dia yg byk msg tu..hahah

    ReplyDelete
  10. lama ayu tak jumpa jajan tu

    dulu2 suka.....
    munna, betul kata kamu dan wahida.. ayu setuju.. perencah tu sangat masin

    ReplyDelete
  11. Sedapnyer..

    Myra pun kekadang layan gak mamee nie..
    Buang perencah jugak..

    ReplyDelete
  12. Sallam munna,

    Mamee ni kalau tak ada perencah pun dah sedap. Comei adik dua orang ni...

    ReplyDelete
  13. hehe.. kna bg umpan dulu.. lya suka mkn mamee.. msti nk perencah ..siap jilat lg.huhu... x ptt..

    tp utk bdk2 mmg x elok

    ReplyDelete
  14. kat rumah memang ada stok...
    bukan anak yang makan mamanya tumpang sekali..

    ReplyDelete
  15. he..he.. ada juga benda yg boleh buat anak2 diam yer munna.. biasalah budak2 baya tu.. mana boleh nak ddk diam..

    ReplyDelete
  16. saya yang tua ni pun tak suka perencah dia tu.bolah botak kepala.
    hehehe

    ReplyDelete
  17. samalah ngan anak2 izan...suka makan mamee. kalau perencah dia tu trus masik tongsampah... bahaya kan.

    ReplyDelete
  18. hmm comel mereka ni...aunty pun suka mamee tahu...

    ReplyDelete
  19. bukan budak2 je suke..mak budak pun suke kunyah2 mamee ni...hehee

    ReplyDelete
  20. kak bukan budak2 je suka saya yang dah bosar ni pun suka sangat..sentiasa ada stock di rumah..tapi perencahnya saya memang x pernah campur sekali..takut gugur rambut hehe

    ReplyDelete
  21. olololo yasmin ! malikha sokmo nak jer, tp mmg tk penah dptlahh hehehe

    ReplyDelete
  22. dilla bagi mkn mamee jugak kt acha tpi perencahnye tu dilla sorokkan..

    sib baik la mamee ni wat asing2 camtu senang kite tak yah nk bagi anak makan..

    ReplyDelete
  23. sedapnye mamee.. dh lama x makan..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails