Sahabat Alam Maya

Friday, November 4, 2011

Hajat Di Hati Nak Buat Macam Marble Chocolate Cheesecake Blogger Azian

Gara-gara makan kek ni masa bertandang ke rumah blogger Azian hari tu. Teringin pulak nak buat sendiri. Godek-godek dalam blog Azian.... akhirnya jumpa dah resepi kek ni di blog Azian.


Munna buat kek ni masa makan-makan kat rumah munna sempena birthday munna baru-baru ini. Alhamdulillah menjadi kek ni. Sampai tak cukup malam tu. Walaupun tak berapa cantik tapi rasanya memang ohsem....


Gambar dah di potong tak sempat nak snap semuanya tak sabar-sabar nak makan kek ni. Nanti update citer2 makan-makan sempena birthday munna ye...

27 comments:

  1. hadehh kak munna.....ngidam kangggg! benci la akak ni

    ReplyDelete
  2. wow..tgk gambar pun dah tau kesedapannye tu kak..sgt yummeh.. ^_^

    ReplyDelete
  3. WAH SEDAPNYEEEEE...
    BILALAH TURN KITA NAK MENCOBANYA PLAK EKK...

    ReplyDelete
  4. kacang yang tempek kat atas tumemang sedap tapi kalo orang blanja makan kek tu lagi sedap

    ReplyDelete
  5. puas hati dpt buat kek sendiri kan..menjadi pulak tu :)

    ReplyDelete
  6. munna...............
    fuh!!
    billah ayu nak terro mcm yan.. nak sangat makan kek dia..

    munna.. ari tu munna kan menang teka gambar.. so, bila nak hantar butiran ke email ayu??

    ReplyDelete
  7. wamboi wamboiiiiiii....

    dah teror buat sendirik yek...bagus2....heheheh...

    kl nak mkn yg air tangan sy bgtau ye...heheheh

    p/s kak ayu tuh, siannnya dia...saboo ek kak...heheheh

    ReplyDelete
  8. wah..wah buat terliur jer hi..hi..

    ReplyDelete
  9. wuwuwuwu..sy dhla tgh ngidam nk mkn kek (walaupon x peknen tp suka ngidam haha)..br pi mintak resipi kt ati masrif (rsnya di pon pegi kut pertemuan blogger tu)

    ReplyDelete
  10. nampak sedap sgt munna.. terernya..

    ReplyDelete
  11. namanya dasyat sekali, sesuai buat tetamu yang datang berkunjung raya ni..

    ReplyDelete
  12. pandai buat kek ye??
    saya pun minat buat kek tapi tak pandai..
    heheheh

    ReplyDelete
  13. saya dapat sebijik kak azian bagi hari tu~memang sedap batul! kekonon nak kongsi dengan kawan last makan sendiri~keh keh~~

    ReplyDelete
  14. okler tu janji hasil tangan sendiri dan sedapkan... nanti buat kali kedua mesti cun melecun....

    ReplyDelete
  15. wahh..munna pun buat

    memang ohsem kek ni kan munna
    mudah dan sedap!

    ReplyDelete
  16. Owh....

    godek-godek...

    tadi baca 'gedek-gedek'

    ReplyDelete
  17. harus cik ina cam nak buat kek ni. terliur. kat rumah ni kalau kek coklat ni , jalan skit.

    ReplyDelete
  18. klu berjiran ngan kak munna mesti best!
    ehehehe..

    salam aidiladha buat kak munna sekeluarge..

    ReplyDelete
  19. rasa nak cucuk jari kat kek tu..sedap nya, lemak berkrim gitu..

    ReplyDelete
  20. sedapnya....pandai betul munna ni...berbakat la...

    ReplyDelete
  21. sedapnya..
    nak sikit boleh..
    cute mum belum pernah buat kek sendiri.. huhu..

    ReplyDelete
  22. huaa nnti nk try jgk la..best je tuh tgk

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails