Sahabat Alam Maya

Friday, October 14, 2011

Cer Citer Ke Rumah Blogger Azian

Dah lama juga citer pasal ni. Cuma munna je tak sempat nak cer citer kat sini. Sebenarnya dah lama planning nak beraya ke rumah blogger Azian tapi ada saja halangan di kedua-dua pihak. Akhirnya dah habis bulan raya baru dapat berjumpa. Ini bukan kali pertama Munna berjumpa dengan Azian... sebelum ni  dah jumpa masa birthday Yasmin hari tu


Sampai je ke rumah Azian dah terhidang atas meja mee goreng ala lasih sayang dan soto. Munna dan family makan sampai kenyang hari tu....

 
Perut dah kenyang dengan soto dan mee  Azian keluarkan pula pizza homemade dia yg panas baru je keluar dari oven. Makan lagi... kenyang lagi....


Akhir sekali kek marble chocolate cheese ni pula Azian hidangkan ..kenyang lagi...


Kek ni memang munna request dengan Azian. Memang sedap kek ni mak munna yang kurang suka makan kek pun kata kek ni sedap. Thanks pada Azian sebab sudi buatkan kek ni untuk kak munna


Last sekali mestilah sesi bergambar kan. Inilah blogger  Azian yang ramah tamah dan pandai memasak. Azian pun ada kedai online tau... menjual baju-baju anak di Baju Branded Kanak-Kanak

29 comments:

  1. Kenapa ler blogger yang pandai-pandai masak ni tak duduk berjiran dengan saya? haaah kenapaaaa?

    nangis sendirian....

    ReplyDelete
  2. seronoknya jumpa kawan.. lagi best bila tengok hidangan yang penuh meja di sajikan.. pandai masak sungguh teman munna tu.. bagusnya..

    ReplyDelete
  3. sedapnye.. nyumnyum... meriah menu die..

    ReplyDelete
  4. Sallam Munna,

    Wahh..Sedapnya makan2...dan paling sedap lagi dapat jumpa blogger Azian.
    Sok-sik ke Lepih pula jumpa saya yee..

    ReplyDelete
  5. wah...sy belum berpengalaman lagi jumpa blogger mcm ni..huhu.. :)

    ReplyDelete
  6. wah2 banyaknye menu
    kek choc lagi ..
    pizza home made layieee

    ReplyDelete
  7. btl gak kata kak azieazah tue..napelah yg pandai² msk x dok sebelah rumah kina. kalau x hari² mkn makanan yg sedap².

    ReplyDelete
  8. besnye dpt jumpe geng2 blogger..
    sedap sungguh tgk menu tu kak..

    semoga ukhuwah kita sentiasa terjalin... :)

    ReplyDelete
  9. bestkan? walau kenal di alam maya tp bila jumpa depan2 meriah..

    Bilalah nak jumpa Munna plak ni?

    ReplyDelete
  10. Wahhh banyaknya makanan..
    Sedap tuh :)

    ReplyDelete
  11. Munna dan Azian. Dua2 KC nak jumpa. Tapi tu la .. KC segan. Takut Munna dan Azian pulak tak sudi nak jumpa KC. Hihi.

    ReplyDelete
  12. huhuu....takot la kak Munna, saya tak tau nak jamu ape kalo kak munna dtg umah saya, hahahahaa....

    ReplyDelete
  13. seronok jumpa jumpa makan makan gitu...

    ReplyDelete
  14. seronok ada kawan yang pandai dan rajin memasak..
    heheheh

    ReplyDelete
  15. whoa! pizzaaaaa~~~ ni yang tak tahan tengok ni kak. adeh. Y________Y

    ReplyDelete
  16. banyak juga yg terhidang...
    semuanya pasti sedap2 belaka..

    ReplyDelete
  17. makin tembamlah munna nanti...banyak makanan tu...

    p/s:munna kelihatan berbeza sedikit dari wajah di profile picture...kalau berselisihpun mungkin akak tak kenal...

    ReplyDelete
  18. alahai kak..ni smua yat da xbleh mkn..kne kontrol skangnih...sedihnye...ape bleh buat kan..huhu

    ReplyDelete
  19. cik ina tertarik ngan piza homemade tu, sedapnya.tak pernah wat sebelum ni. bestnya munna dapat jumpa blogger ye.

    ReplyDelete
  20. memang seronok jumpa kawan2 bloggrekan? ila pun dah jumpa 2/3 blogger

    ReplyDelete
  21. murah rezki muna..makanan yg dihidangkan sedap2..

    ReplyDelete
  22. pandai n baik hati n bleh rquest apa nk mkn

    nak kawan ngan azian jugakkkkk ;D

    ReplyDelete
  23. wahh kek 2 letak dlm peti ais,kuarkan,makan smbil layan movie,xpndg kiri kanan atas bawah da.hihi

    ReplyDelete
  24. memang terliur tang kek tu..tak menahan.

    seronok dpt jumpa teman2 blogger kan =)

    ReplyDelete
  25. kak munna...hehehhehe

    terima kasih sbb sudi dtg umah kami yg tak seberapa tu hah...dgn budak2 yg kepoci tu addehhh....tq ye

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails