Sahabat Alam Maya

Monday, October 3, 2011

Layan Citer Korea Jewel In The Palace


Walaupun dah pernah tengok cerita ni...tapi masih tak jemu munna ulang tengok cerita ni. Rasanya ni kali ketiga munna tengok cerita ni. Kali ni tengok online dekat Maadu je sebab original dvd cerita ni ada yang pinjam tapi tak tahu nak pulang balik.


Gara-gara cerita ni lah munna gilakan kdrama. Suka tengok adengan masak2 dalam cerita ni.

Baru habis tengok 3 eps ada lagi 50 eps nak khatam citer ni....

15 comments:

  1. munna, akak kan tak pernah layan citer korea ni tau! Adalah tgk satu dua episod, tp entahlah, rasa biasa saja..huhu

    ReplyDelete
  2. Inilah salah satu kelebihan cerita korea..kita akan pernah jemu untuk menontonnya malah nak tengok lagi ada la hehe...

    ReplyDelete
  3. oh..munna pun kaki layan drama korea ye??kita boleh duduk sebilik la gini..hehehhe..

    saya pun pernah tengok drama ni.tapi lupa dah watak2 nya..tapi masa tu tengok kat 8tv je.bahasa pun dia alih ke cina.
    yang bahasa korea punye tak pernah tengok.sekarang tengah giler tengok secret garden heheh

    ReplyDelete
  4. mak aii byknya episod,munna mmg peminat citer korea ye. izan tak pernah tgk mana2 siri citer2 korea.tahu tajuk pastu org citer je hehe.tp rasanya kalau dah terjebak,mesti akan ketagihan hihi

    ReplyDelete
  5. dah lama betul akak tak layan kdrama munna..

    ReplyDelete
  6. kegilaan ini dah lama sy tinggalkan..huhu...

    kalau dah start layan..susah nak berhenti... :)

    ReplyDelete
  7. Hihi,pnjgnya episod dia kak.huhu

    ReplyDelete
  8. dah lama sgt tak layan cite korea...

    ReplyDelete
  9. akak takut nak start...kalau start tak leh stop..kena tunggu sampai habis..siap bazir air mata lagi..aduiii....

    ReplyDelete
  10. citer die cam cite lame2 dulu..kurang ckit nk layan..
    =D

    ReplyDelete
  11. citer nie dah lama kan
    akak pernah layan citer nie
    best2 :)

    ReplyDelete
  12. klau dah mula tengok, tak leh berhnti..

    ReplyDelete
  13. Sallam,

    Cerita Korea ni panjang2 yee.
    tabiat saya ni kalau nak tengok cerita tu mesti nak tamat terus,
    kalau sambung2 tak seronok.
    Tapi lepas juga saya tengok Full House seround.Tamat dalam masa 3 hari.

    ReplyDelete
  14. suke jugak tgk keunikkan makanan korea :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails